bende cbr 125 ime böyle birşey yapsammı

arkadaşlar dün çarşı merkezinde gezerken birden sağ tarafımda parketmiş bir jawa gördüm ilk etapta ilgimi çekmedi sonra arka tarafa bakınca birde ne göreyim adam 185 lik doğan lastiği takmış arkaya çok hoş görünüyordu birde sizinle paylaşayım dedim... acaba bende cbr ma böyle birşey yapsam nasıl durur :queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Yap Yap sonra kalkışlarda yoldan geçenlerden yardım istersin :p max hızında 60 olur :queen: süper olur dimi sen yaptır güzel durursa bende yaptırayım kardeş adam motordan umudu kesmiş değişiklik olsun diye yaptırmış eminim bende yaptırimmi derken ciddi değildin paylaşım için saol adamı bulup tebrik etseydin süper olmuş gerçekten çok dikkat çekici :cat:

bencede yaptır ekonomik olur..
kışın arabada yazın motorda kullanırsın da ne istiyon be yaaa..:)

walla sahibini aradım oralarda bulamadım neyse bulsam alnından öpecektim ...:queen: aslında fena durmamış be bizde taksak ne olurki :queen:
elbette ciddi değildim ben motorumu silmeye kıyamıyorum kaldıki bu...... ama çok tatlı değilmi :)

dikkatini çekerim o Jawa seninkisi CBR125 ama genede dene tahminim motor yerinden kalmas

bizde 165 lik birlastiği denedik yalnız viraja hiç gelmiyor kenarlarını yani sivri yerlerini yuvarlak hale getirmek lazım.

Ya CBR 125'i bilmem ama CRUSİER tarzı bi motora takılırsa , güzel olacağı yönünde hemfikirim...

kanka naptın sen ya cbr adını boylebir konu için almak bıle acı verıo

kanka naptın senya cbr adı bile boylebır konu için agıza alınmamalı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar