bende burdayım

selam herkese
dun gece uyesıyım...bıyerlere bısı yazdım ama nereye bılmem.:bounce: burdan ogrenecek cok sey var..

hoşgeldin:rendeer:.Haklısın öğrenilecek çok şey var.Bilgi paylaşıldıkça çoğalır katılımcı olman dileklerimle...:cat:

MT ailesine katılman sevindirici hoşgeldin aramıza.:rendeer::rendeer:

selam herkese
dun gece uyesıyım...bıyerlere bısı yazdım ama nereye bılmem.:bounce: burdan ogrenecek cok sey var..
Hoşgeldin kardeşim...Dediğin gibi öğrenecek çok şey var burda.Tabi bizim bilmediğimiz ve senin bildiğini bizlerle paylaşman dileğiyle..:rendeer:

Hoş geldin,ihtiyacın olabilecek hertürlü bilgiye burda ulaşmanı dilerim:cat:

hoşgeldin isim yaş motosiklet falan yazarsan daha iyi tanışırız ve yardımcı oluruz
ii vakit geçirmen dileğiyle

Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Bence siteden memnun kalacaksın.....:cat:

Hoşgeldin kardeş ama adın nereli olduğun falan meçhul onlarıda yazsaydın arkadaşlığızı pekiştirirdik :)

hoşgeldiiinn...:rendeer: burda ne ararsan var, hatta armadıkların bile var:cat:

gel topla gel.....hoşgeldin ismin cismin yok mudur senin? nerdensin ne iş yaparsın?

motor kullanmanın yası ve cınsıyetı olurmu?:pr:
Ben şule.37 yasındayım.buyaz bası rmz 125 le basladım.seneye daha buyuk bısı alıcam ins.butun kıs bu motorları ınceleyıp,baharda ıyı bır kursta ılerletmek ısıtıyorum.

hadi bakalım tekerin düz bassın....hangi ildesin? mtt grupları var il bazında....onları bi ziyaret et istersen

motor kullanmanın yası ve cınsıyetı olurmu?:pr:
Ben şule.37 yasındayım.buyaz bası rmz 125 le basladım.seneye daha buyuk bısı alıcam ins.butun kıs bu motorları ınceleyıp,baharda ıyı bır kursta ılerletmek ısıtıyorum.

Sana şule abla diyebilirmiyim :)
Şule abla bak sana Aprilia Rs50 verelim birtane ruhsatı sorunsuz motoru yeni yapıldı :)
Hazır pınarda yok ilk ticaret olayına ben el atayım :)

:mrgreen: hemen tıcarete baslıyosun bakıyorumda.. pınar damı bu ısı yapıyor? ole ıse oncelık onun...bayan dayanısması...:queen:

hoşgeldınız umarım buradan istedığınız bılgılere ulaşırsınız. 125 cc baslangıc ıcın gayet guzel buyuk makıne ıcın acele etmeyın derım kurs olayınıda ıyı dusunmusunuz kazasız surusler dılerım aramızda sızın gıbı örnek suruculeri görmek guzel tekrar hoşgeldınız

tsk edrım.ornek gosterılmek ne guzel..motor kullanmaya basladıgımdan berı sunları farkettım.sankı motor kısa yol surus aracı.:silent: ters yoldan,kucuk aralardan gecme ve sole bır gaza vınnn dıye basmak sanırım kıtapcıkda yazıyordu ben okumadım.bır dıgerıde kullanınca anlıyo ınsan bunu. aracların cogu saygısız sankı ben motorlu bır arac degılım.sen arabanla tek serıt gıderken onundekı arabanın onune gecebılırmısın??ama gecıyorlar..tabı bayan olunca bıraz nezaket var..hatta gecen bı arkadasım saclı kaskdan bahsettı..cok guldumm:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar