bende burdayım demek istedim

:bounce:aslında hakkımda anlatılacak bişey yok ama üstün körü manisada somadan katılıyorum öğrenciyim ama reklamcı bi arkadaşım var sürekli onun yanındayım (açıköğretim okuyorum)motorumun markasına gelince kırmızı bir bisan-lifan plakası 45 VF 574 fotosunuda görüyorsunuz aranıza girdiğim için kendimi şanslı hissediyorum 3 gün oldu ama çok şey öğrendim saygılar.:queen:

Aramıza hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

Aramıza hoşgeldin daimi katılımcı olman dileğiyle.

Manisa Kırkağaç'ta yaptım askeriliğimi her şeyi unuturum ama somanın o meşhur asfaltını unutamam(sürünmekten:p).

Arkadaşlar saolun teşekkürler manisalı hemşerilerim ve kısa zamanda olsa hemşeri olan arkadaşlarıma

Motosikleti
ZX12R
hosgeldiniz..akhisar ne tarafda idi ? salihli turgutlu ahmetli biliomda akhisar :? :silent:

motorunda supeerr :cat:

eski jawalara benzemiisss..:wiinkk: :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırkağaç a bende gittim kuzenimin askerliği nedeniyle. Güzel bir yer diyeceğim ama pek birşey hatırlamıyorum :p

Umarım kalıcı olursunuz :)

Arkadaşlar gerçekten insan mutlu oluyo burda dertkleri tasaları gidiyo sizlerle bi ara yüzyüze görüşüp sohbet etmek isterim onun için bişeyler ayarlıyalım herkezin gücü yetecek şekilde bi motosikletim.net üyeleri tekrardan teşekkürler

aramıza hoş geldin evet sitede olmak çok keyifli herşeyi ögrenebiliyosun anında cvp alabiliyosun msj larına daim olman dilegiyle ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar