bende buradayım artık merhaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin varya çok doğru iş yapmışın buraya gelerek helal olsun diyorum....
aaa şaşırdım kaldım bak :flower: kutlayalım bunu....
biraz bılgı versen kendınle ılgılıde daha fazla merak etmesek

hoşgeldin arkadaşım kazasız belasız bi motosiklet hayatı temennisiyle...

manisalıyım ama ankaradan katılıyorum kısmetse 1000 motorla anıtkabirdeyiz organizasyonunada geleceğim...bundan sonra hep burada olmak ve sizlerle tanısıp motosiklet sewdamı hergecen gün daha ileri sewiyeye tasımak dileği ile furkan

manisalıyım ama ankaradan katılıyorum kısmetse 1000 motorla anıtkabirdeyiz organizasyonunada geleceğim...bundan sonra hep burada olmak ve sizlerle tanısıp motosiklet sewdamı hergecen gün daha ileri sewiyeye tasımak dileği ile furkan

heh süper olmus tebrikler
tekrar hosgeldın

teşekkür ederim bilo ilk kazamı yaptım gecen hafta komyon trfikte birden geri geri kaptırdı kurtaramadım motosikletin ön düzen gitti...:salut: ama bende hata yok kamyoncunun sigorta ödeyecek şimdi motor serviste dua edin ctesiye kadar alayım...

immigrant biz tanıttık kendimizi sıra sende:)

Son düzenleme:
aramiza hos geldin , umuyorum cok begeneceksin burayi , hadi kolay gelsin:rendeer:

teşekkür ederim bilo ilk kazamı yaptım gecen hafta komyon trfikte birden geri geri kaptırdı kurtaramadım motosikletin ön düzen gitti...:salut: ama bende hata yok kamyoncunun sigorta ödeyecek şimdi motor serviste dua edin ctesiye kadar alayım...

geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın....böyle kazmalarla aynı yolları paylaşıyoruz malesef...her zaman aşırı dikkat...:cat:

bi suçum olsa içim anmayacak ben bu adamın neyse ben terbiyemi bozmayayım....aman arkadaşlar buyuk araçların arkasına yanasmayalım gerçi biliyosun ama ben yinde söleyim adamlar görmüyoruz diyolar ezip atıyolar..:pale:

immigrant biz tanıttık kendimizi sıra sende:)

eyw hocam tanıttım tabı....
yas 20
sehır ıstanbul...
motor zat....
iş turızm....
okul: itü jeoloji.....
motor zat.....
hayat güzelmi fena diil....

kaza için cok gecmıs olsun benden ufak bı uygulama yontemı muhtemelen sende bılıosundur arabanın sol lastıgının hızasında ol araba kullanan adam sol aynaya bakar genelde ......
kolay gelsin yatma vaktı benım.....

Hoş geldin.

Seninle aynı motosikleti kullanıyoruz.Bir problemin olursa haberimiz olsun.

Bu arada çok çok geçmiş olsun diyorum.

teşekkür ederim hepinize:cherry: :cherry: :cherry:

Hoş geldin.

Seninle aynı motosikleti kullanıyoruz.Bir problemin olursa haberimiz olsun.

Bu arada çok çok geçmiş olsun diyorum.

teşekkür ederim hocam sorun bitmiyor bu tigerlerde heryeri çin pişmanım inan ki ne kadar tiger kullanıcısı ile konustuysam hepsi bin pişman seninkinin durumu nasıl

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu hem hoşgeldin hem geçmiş olsun , umarım önemli birşey yoktur

yahu hem hoşgeldin hem geçmiş olsun , umarım önemli birşey yoktur

yok allah a şükür bende bişide motor bayagı kötü oldu arka çamurluk gitti ve öndüzen yok oldu ama karsı tarafın sigorta ödeyecek saolsın tesekkür ederim dua edin 19 mayısa yetişsin etkinliğe katılamazsam çatlarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar