- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün gittim kırmızı renkli bir Bisan Pacific 125 aldım.çok araştırdım.uzun araştırmalarım sonucu beni taşıyacak(100kg kadarım) ucuzlar içinde en az sorun çıkaranlardan biri olan bisan ı tercih ettim.görüntüsü keeway lar kadar iddialı değil ama zaten bende 24 yaşında hayvan kadar adamım :cherry:
uzun lafın kısası arkadaşlar bu siteden okuduklarımla bir karar verdim ve bir motor sahibi oldum.fikirlerini bu sayfalara yazan herkese sonsuz teşekkürler.plaka işlemleri cuma günü bitiyor ve motoruma kavuşuyorum.
darısı tüm isteyenlerin başına.
dipnot: antalyalı arkadaşlar bir daha ki toplanmaya motorumla katılmak için sabırsızlanıyorum.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
uzun lafın kısası arkadaşlar bu siteden okuduklarımla bir karar verdim ve bir motor sahibi oldum.fikirlerini bu sayfalara yazan herkese sonsuz teşekkürler.plaka işlemleri cuma günü bitiyor ve motoruma kavuşuyorum.
darısı tüm isteyenlerin başına.
dipnot: antalyalı arkadaşlar bir daha ki toplanmaya motorumla katılmak için sabırsızlanıyorum.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]