Benda napoloen 500 koltuk

Herkese merhabalar. Benda napoloen 500 almak istiyorum ama motorla alakalı aklıma takılan bir soru var. Motor tek kişilik biliyorum ama ben bazen 2 kişi de binebilmek istiyorum. İnternette satılan artçı seleleri var bunlardan kullanan var mı memnun musunuz çok rahatsız mıdır ? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim motoru alma eşiğindeyim sadece buraya takıldım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Konudan bağımsız alırsanız fotoğraf bekliyorum çok güzelmiş

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ruhsata işletmezseniz sorun çıkabilir. Ayrıca muayenede ağır kusura girer. O konuyu araştırmak gerek. Bendeki motorun arka selesi takılıp çıkabiliyor. Çıkardığım zamanlarda denk geirlse sorun çıkabilir diye geri taktım.

Motosikleti
D400
Ruhsatta yazana göre değişir, ruhsatta tek kişi yazdıgına emin misiniz?

Ek olarak kusura bakmayın da 450 bine çok daha iyi alternatifler varken bu motoru almak da dogru bir karar değil.

Motosikleti
Honda CBR500R
Sanırım çamurluğu uzatıp üstüne vantuzlu artçı selesi takılabilir gibi duruyor. Ruhsat üzerinde yolcu sayısı 1 yazıyorsa çevirmede sıkıntı çıkabilir bunu da ruhsatta yolcu sayısını değiştirmekle çözebilirsiniz.

Fakat bu bütçede çok daha iyi alternatifler mevcut arndiol'a kesinlikle katılıyorum. Iron 883 akla ilk gelen alternatiflerden biri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar