Benciller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09/10/2012 Salı yani bugün içerenköy mezarlığı çevresinde bağırta bağırta motoruyla dolaşan zat, şahıs ya da herkimsen umarım yaptığının farkına varırsın birgün. Sanada ya da yakın çevrenede aynısını yaparlar ve sen rahatsız olursun. Ne mi yaptın peki benim öğrencilerimi korkutup tedirgin ettin ve aynı zamanda dersdeki öğrencilerinde dikkatini dağıttın. Burası bir İlkokul. Halil Atamavcı İlkokulu. Ve sen bu okulun çevresinde düşünmeden motoru bu şekilde kullanıyorsun. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ağzını burnunu kırsaydınız....
Bundan anlarlar ancak... :cat:

Bizim buralarda da var bitane.hatta bi teyze onu ben sanıp bi akşam durdurdu beni.neyse durumu anlattım benım olmadığımı anladı onu bulun herkes arkasından beddua ediyo dikkat etsin diyo.sonrası mağlum burnu kara delikten çıkmıyo çocuğun :) üzerine kaç tane şirket kurmuşlar uğraşıyo şimdi :)

maalesef bazılarıda böyle tatmin edebiliyor egolarını,yazık....

hocam bende o okulda öğrenciyim.....ne güzel dersteyken dergi okuyodum tüm dikkatimi dağıttı :)

okul kadar gereksiz birsey yok. arkadas iyi yapiyormus. 4 silindire gecersem bende bol bol yapicam.
imlam duzgunmu hocam?

Hocam okulunuzun bir hademesi yokmu ? Rica etseniz bu sahis kesin yarin oburgun tekrar gecer . Plakasini aliversin , sikayette bulunun en yakin karakola . Plakanin Kime ait oldugunu bulup aksamin bir saati karakola ifade vermeye cagirsinlarda akli basina gelsin .
Bence en kisa surede plakasini ogrenip islem baslatin .

Sıkıntıya gerek yok.Eski mahallemizde sabah akşam eve huzur vermeyen soba borulu dönerci kuryesi vardı.Aradık polisi muaynesi yokmuş trafiğe çektiler.:pl:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
insan degil o arkadaşlar.Buralardada mevcut hocam

okul kadar gereksiz birsey yok. arkadas iyi yapiyormus. 4 silindire gecersem bende bol bol yapicam.
imlam duzgunmu hocam?

düzgün düzgün de senin eğitim seviyen ve saygın pek düzgün değil sanki..senin geçmişine inmek lazım..hayırdır,okurken ard arda sınıfta kaldın da okuldan mı uzaklaştırdılar seni?

imlam duzgunmu hocam?

anarşi detected. ! =))

''hey teachers leave them kids alone'' şarkıdan alıntı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

düzgün düzgün de senin eğitim seviyen ve saygın pek düzgün değil sanki..senin geçmişine inmek lazım..hayırdır,okurken ard arda sınıfta kaldın da okuldan mı uzaklaştırdılar seni?
başka açıdan bakın , belki mükemmel(!) eğitim sistemizde yetenekleri köreltilmiş kurbanlardan sadece biridir . bu mümkün.

Hocam motor racing motorlardansa onun sesi tatlı olur ve ileri derecede rahatsız etmez hatta çoğu insanı mutlu eder eğer soba borusu gibi egsoz ise veya hiç egsoz takmamışsa onunda böyle bir sitede üyeliği bile yoktur.Burada konu açmana gerek yok.

Yorumlara bakıyorum şaşırıp kalıyorum.
Şu motor sevdası olmasa bir kere bile uğramam şu siteye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar