bence bu adam KIRIK sizce?

ohaaaaaaa ......... yorum yapacak durumda bile degilim helal olsun .. mantıklı ama tehlikeli tabi

albenden de bir oooooohaaaaa yani yav eleman bir düşse telafisi yok sabah kahvaltıda aklını da beraber peynir ekmekle yemiş galibaaaa:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahın manyaaaaaaaaa trilyon verseler yapmam lan ben onu=)):p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Stili aynı bizim Prometheus'a benziyor, yok yok kesin o:cherry:

Link bende açılmadı hocam, merak ettim baya bi.
Hatta bence ucmuş o adam, yani sıyırmıştır eminim, izleyemedim ancak yorumlar dan öyle canlandı zihnimde :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Link bende açılmadı hocam, merak ettim baya bi.
Hatta bence ucmuş o adam, yani sıyırmıştır eminim, izleyemedim ancak yorumlar dan öyle canlandı zihnimde :pale:

Şöyle bir kıyak yapayım o zaman sana.
Daha da canlansın hayalinde.:)

Aslında forumda daha önce verilmişti.

DSC00942.jpg

DSC00951.jpg

DSC00950.jpg

Eyvallah patriote hocam büyüksün :)

Anlık bir hata da öleceksin, o nasıl bir adrenalin sevdasıdır nasıl bir deli cesaretidir ::123434::

bu fotoları ben cektım bılırsınız bende ylan olmas ... dedımkı o sırada bu adam yapar gozu kara bılırsınız yıne bende yalan olmas adama daha gazı vermeden baktım motoru calıstırdı gazladı ama sıze kotu bı haberım var sonunu cekmedım adam dırek cıbırlıp bıdaha kopruden gecerken suyun ıcıne dusu verdı ve daha bulamadık bılırsınız bende yalan olmas ...

:queen::queen::queen::queen: Allah bu adama akıl fıkır versın.............:queen::queen::queen:

bu fotoları ben cektım bılırsınız bende ylan olmas ... dedımkı o sırada bu adam yapar gozu kara bılırsınız yıne bende yalan olmas adama daha gazı vermeden baktım motoru calıstırdı gazladı ama sıze kotu bı haberım var sonunu cekmedım adam dırek cıbırlıp bıdaha kopruden gecerken suyun ıcıne dusu verdı ve daha bulamadık bılırsınız bende yalan olmas ...

:queen::queen::queen::queen: Allah bu adama akıl fıkır versın.............:queen::queen::queen:

Hocam bence müdahele etmeliydin, göz göre göre izin vermişsin bazı şeylere. Hadi mesleğini icra eden bir basın mensubu olsan eyvallah, onların pozisyonu farklı vahşi doğa belgesellerin de ki kameramanlar gibi onlar da, müdahele etmiyorlar, resmi yakalamaya çalışıyorlar, seninki kişisel bir çekim, bence izin vermemeliydin, göz göre göre yaşanmış trajikomik bir son.

Yok böyle birşey yaaa

Adam hangi cesaret yapıyor bunu bilmiyorum ama şunu söylemeden edemeyeceğim

Motosiklet şeytan arabsıdır. ( Tabi bunu sadece ve sadece bu yapılan için söylüyorum ve başka bir zamanda asla ağzımdan böyle bişi çıkmaz )

tüm argo yasaklarına rağmen kendimi "vay öküz nasıl çıkıyo orayı" demekten alıkoyamayacağım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar