Ben Yeniyim :queen:

Herkese Hayırlı Ramazanlar..

Aranıza yeni katıldım yokmu bağrına basan daha gencım motor hastasıyım alcam alamicam alcam alamicam derken sonunda motorumu aldım

İlk motorum ehliyet yok motordan anlamam binmeyi bilmem derken...
gittim tiger250s aldım başlarda zor geliodu şimdi alıştım motora

sizden yardım istiyorum...

1= ehliyet daha almadım çevırme olursa napcam
2= 2. el aldım ruhsatı noterde işlemlerini yaptım trafıkte ruhsat işlemleri nasıl gelişio ehliyet yok die problem cıkarmı ?
3= şır şır die bi ses gelıo motordan artık zıncırdenmı motorundanmı bılmıyorum anlayan varmı ?
4= motorumu çok sevıyorum sizce bu normal bi duygumu :D

Öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.Motorunu güle güle kullan.Gelelim sorularına,

1= Ehliyetin yoksa yapacak pek bir şeyin yok,ağlama moduna gireceksin polis abicim insaf ederse paçayı kurtarırsın ama benim görüşüm ennnnn yakın zamanda ehliyetini al, için rahat olsun. Haklıyken haksız durumuna düşersin bir gün, demedi deme.
2=Ruhsat işlemlerinin detayını bilmiyorum ama ehliyetsiz olman sorun çıkarmaz.Ehliyet şartı aramıyorlar.
3=Büyük ihtimal zincirin gevşemiştir çevrende iyi bir usta araştır bul motoru bir elden geçsin.
4=Sen seviyorsun, ben onla yatıp onla kalkıyorum.Ona verdiğim değeri bi kıza versem sevgi patlaması yaşar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin:cat:

hoş geldin...ehliyet i bence en kısa zamanda al...çünkü yakında trafik polislerine ehliyet ücretinin 2 katını verirsin.... noter satışı yapılkdıktan sonra 1 ay içinde russat işini halletmelisin...aksi halde cezası var... ehliyetsizlik sorun olmaz.....

hoş geldın hayırlı uğurlu olsun motosıkletın şiddetle tavsıyem yaşadığın duyguların nın kabusa dönüşmemesi için hemen eğliyetını al bu konuda bilgi sahıbı ol 3 yada 4 ayda ehlıyetın elinde olur bu sırada sabırlı ol yanarsın hevesınle küçük turlar atayım bıle demehadi attın diyelim özellıkle kaskını ve korumalrını ıhmal etme ya şurası ne olacak deme yenısın ağır ve 250 lık motosıklete sahıpsın önümüzde kış tavsıyelerımıze umarım kulak verırsın:rendeer:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
önce ehliyet kardeşim şimdi almazsan ileriki bir zamanda 2-3 ehliyet parasını ceza olarak ödersin

(önce ehliyet kardeşim şimdi almazsan ileriki bir zamanda 2-3 ehliyet parasını ceza olarak ö
dersin )
arkadaşıma katılıyorum ehliyetini almalısın önce tüm işlemler bittikten sonra kardeşim senide aramızda görmek isterim 20 temmuz güney gezilrine

ilginize teşekkur ettim 2 gün önce polisin dur iktarına uymadım topukladım
durursam daha kötü olcagını düşündüm... inş. plaka almamıştır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 AM ----------

bide zincirim gevşemiş nasıl gererim onu ?

1= ehliyet daha almadım çevırme olursa napcam
2= 2. el aldım ruhsatı noterde işlemlerini yaptım trafıkte ruhsat işlemleri nasıl gelişio ehliyet yok die problem cıkarmı ?
3= şır şır die bi ses gelıo motordan artık zıncırdenmı motorundanmı bılmıyorum anlayan varmı ?
4= motorumu çok sevıyorum sizce bu normal bi duygumu :D

cevaplar

1 motora bin ama ehliyetsiz trafiğe çıkma evine yakın olan boş yerlerde trafiği çok olmayan yerlerde bin motora alışmak ve tanımak için
2 ruhsat için ehliyet sormazlar eğer zamanın yoksa bir takipçiye ver halletsin yoksa hemen çıkarıyorlar bugün ver yarın al tabi trafik şubeleri kalabalık değilse
3 muhtelemen zincir gevşek bir ustaya götür gerdir birde zincirin durumunu gözden geçirsin
4 motorunu sevmek çok normal bir duygu
5 asla kasksız ve montsuz kısacası korumasız motora binme

sana bişey olmasın
sağlıklı kal hayırlı olsun kazasız sürüşler

tesekkur ettım kızılbere ama tamırcıme gıtmem ıcın e-5 e cıkmam lazım bende tırstım bu zıncırle cok ama cok gevsek
ben alsam anahtarı gerememmı guvenlı olcak kadar ?

valla sen yapabilirmisin bilmiyorum ama çevrende bir motorcu varsa ondan yardım isteyebilirsin sakın e5 e çıkıyım deme zaten

asalak asalak giden araçlardan
zınk diye duran dolmuş ve taksicilerden
sinyal vermeden dönen araçlardan
yolda parkta yürür gibi karşıdan karşıya geçen yayalardan
habire şerit değiştiren manyaklardan
ve seni araç görmeyen sanki yollar kendininmiş gibi araç kullanan sürücülerden bıktık

ilginize teşekkur ettim 2 gün önce polisin dur iktarına uymadım topukladım
durursam daha kötü olcagını düşündüm... inş. plaka almamıştır
Öncelikle aramıza ::hosgeldi yaptığını hiç tasvip etmememle beraber ii yapmışın diyorum( nasıl oluyosa hem tasvip etmeyip hem ii etmişin :) anladın sen onu) dursaydın muhtemelen motorun bağlanacak ve mahkemeye sevk edilecek ardında en az 600 lira ceza yiyecektin ama durmadığın için plakanı alsalar bile motoru 2. el aldım henüz tescil ettirmedim (yani trafikten üstüme almadım) diosun en fazla ruhsat sahibinin adresine dur ihtarına uymamaktan ceza gelir (sanırım 80 lira) ama sen en kısa zamanda ehliyetini al her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin kaçamayabilirsin,kovalarlar yakalanabilirsin yakalandıktan sonra ::tartis::::144:: olabilir :) (buda anlaşıldı sanırım) yada Allah korusun kaçcam die kaza yapabilirsin::stretche tekrar hayırlı olsun motorun ...

::alkiis::: Hepinize çok teşekkur bilgilendiriosunuz...

artık olmadı tanımadıgım bı motorcuya gotururum zıncırı yapsın inş. fazla para istemez ama kafama bişey takıldı...
ben motoru aldıgımda cok az bi ses vardı bana zıncır gevsek dedıler onu gerdırırsın bişey olmaz falan dedıler bende takmadım kafaya...
şimdi bu gıt gıde gevşemiş gittikçe gevşemesı normalmı ? :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 AM ----------

o zaman sesi duyamazken şimdi şık şık egzosdan motordan daha cok ses cıkarıo

zaten normalde bildiğim kadarıyla 300 veya 500 km de bir gerdirmen gerekebilir yanlışşsam diğer arkadaşlar bilgilendirsin yada düzeltsin bu motorlada alakalı tabi

tanımadığın birine götürme bir motorcudan yardım iste o sana daha yardımcı olur

Öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.Motorunu güle güle kullan.Gelelim sorularına,

1= Ehliyetin yoksa yapacak pek bir şeyin yok,ağlama moduna gireceksin polis abicim insaf ederse paçayı kurtarırsın ama benim görüşüm ennnnn yakın zamanda ehliyetini al, için rahat olsun. Haklıyken haksız durumuna düşersin bir gün, demedi deme.
2=Ruhsat işlemlerinin detayını bilmiyorum ama ehliyetsiz olman sorun çıkarmaz.Ehliyet şartı aramıyorlar.
3=Büyük ihtimal zincirin gevşemiştir çevrende iyi bir usta araştır bul motoru bir elden geçsin.
4=Sen seviyorsun, ben onla yatıp onla kalkıyorum.Ona verdiğim değeri bi kıza versem sevgi patlaması yaşar :)

bütün bilgilere katılıyorum.ama 4 numaraya daha fazla katılıyorum.bıraksalar garajda yatıp kalkacam.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar