Ben yeni geldim

arkadaslar cok ozur dılıyorum baştan.Yeni uyeyım ama kendım mesaj atmayı basaramadım bulamadım yanı sızlerın arasına katılmak ısterım etkınlık toplantılarınız falan varsa ama once kendı basıma mesaj atmayı ogretmenız mumkunmu :))

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

İlgili bölümün anasayfasının sol üst tarafından "Yeni Konu Aç"a tıklarsan yeni konu açabilirsin.

kusura bakma vaktını alıyorum ama henuz bulamadım

karsıyakalı arkadas gordugume cok sevındım bende KSK denım

Son düzenleme:
Super Moderator
Şimdi forum anasayfasını açtığında burada Moto Sohbet, Tanışma, Teknik Bilgiler gibi bölümler göreceksin.
Bunlardan açacağın başlıkla ilgili olanına girip başlık listesinin sol üst tarafındaki "Yeni Konu Aç" butonunu tıklaman yeterlidir.

Yeni konu açmadan önce daha önce açılmamış olduğunu kontrol etmeyi unutma:wiinkk:

Hoşgeldin. Açılmış bir başlığa cevap yazmak için;sol alt köşede "CEVAP YAZ" butonuna tıkla.Açılan pencereye mesajını yazdıktan sonra "Hızlı Cevap Gönder" veya "Gelişmiş Cevap" butonunu tıklayarak yollayabilirsin.("Gelişmiş cevap" butonunda smile'ler daha geniş bir yelpazede olduğu için:) gibi smile'leri seçenekler arasından mesajına yapıştırabilirsin.

Hayatının en dogru tercihlerinden birini yapmıssın tebrik ederim HOSGELDİN ::piloot::

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar