- Konu Yazar
Bugünde şiledeydik. Geçen hafta iğneada, Silivri kabak tadı vermeye başladı. Ufaktan motoru kilitleyip, hepten servis kuşu olacağım.
Abi 12.00 gibi girdim şileye 13.50’de çıktım. Saatlerine denk gelmedimŞileye giderken temkinli gittim de kaçarken lüks araçları çil yavrusu gibi dağıttım.
dünkü kazaya denk gelmedin mi? Tommygun ile karşılaştık kaza yerinde. sonrasında baktım gazlayan kimsenin tadı yoktu.
Beraber durduk. Baktık yapılacak birşey yok, ben devam etttim Beylikdüzü’ne. Açıkçası işim var ben gazladım ama kaza yapanlarda birşey olmadığı için gönlüm ferahtı. Olan motorlara olsun, sürücüleri sağlam idi :cat:
Bu arada egzozları hacılamamak için kendimi zor tuttuydum![]()
Trafik kazası sonrası mazot çalan açlar misalir:
egzozlar sağlam mıydı ki?
Tüpler sağlam, headerslar patates idi. İşin esprisi bir yana paramparça oldular die tırstım ama neyseki birşeyleri yoktu.
dünkü kazaya denk gelmedin mi? Tommygun ile karşılaştık kaza yerinde. sonrasında baktım gazlayan kimsenin tadı yoktu.
Nasipse birgün karşılarız. Cbf plakalı siyah mt-07 benim. Kornaya basarsan sen olduğunu anlarım. Zira ss’li tanıdığım hiç yok
Benim motorda şu aralar altımdan kayıyor gibi hissediyorum arkadan. Lastik aldık motora ama anlam veremiyorum şu ara. Olmadı tekrardan arka lastiği tutan sorunları torklatacağım.
Boşver lastiği,somunu haftasonu İğneada yapalım.
Sen hele bir motoru değiştir de iğneada kaçmıyor.
Sana o mt-07’yi alacağız. Senin kısmetin kırmızı mt-07.
Benim kısmetim Sb250 Ni,Wolf![]()
Kesinlikle reddediyorum ve o kırmızı mt-07’deki manetlerden istiyorum.
Yakından daha güzel gözüküyordu, yahşi motordu ama o beni öldürür.
Benim kısmetim Sb250 Ni,Wolf![]()