Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun sakin kullan diycemde sakin kullanıcağınıda sanmıyorum :cherry:
Yok yahu ne egzozu. Para kalmadı. Peşinden de koşamaz egzozunGerçi gazı bırakınca çıkan patlama sesini duymaktan da haz almıyor değilim...
motoru ilk aldığım da egzoz alıcam dedim hala alıcam. Bence fotoğraf çektirmeye bak bari o fırsatı kaçırmaHepi topu 2 3 tane fotom var motorla
![]()
Benim gizli youtube kanalım var. Kendime anı olsun die koyuyorum internete. Lakin hep benim actioncam'den çıkıyor die görüntü, dışarıdan nasıl duruyor bilmiyorum? :queen:
Benim gizli youtube kanalım var. Kendime anı olsun die koyuyorum internete. Lakin hep benim actioncam'den çıkıyor die görüntü, dışarıdan nasıl duruyor bilmiyorum? :queen:
kanal adı yazsan da olur![]()
Angrypower :queen:
Hayırlı uğurlu olsun, sonunda istediğine kavuştun :flower::cat:
Keyifle kullan, aman diyeyim kendine hakim ol. Farketmişsindir, R25/MT25 gibi değil. Gazı daha açarken "-Gideyim mi abi, bak uzuyorum şimdi" diyor. Aman diyeyim, fren konusuna, lastiklere dikkat :wiinkk:
Kullanıcı yorumlarını da bekliyoruz, bakalım önceki 250cc çift silindirin üzerine bu nasıl geliyor :wiinkk:
Hayırlı uğurlu olsun, sonunda istediğine kavuştun :flower::cat:
Keyifle kullan, aman diyeyim kendine hakim ol. Farketmişsindir, R25/MT25 gibi değil. Gazı daha açarken "-Gideyim mi abi, bak uzuyorum şimdi" diyor. Aman diyeyim, fren konusuna, lastiklere dikkat :wiinkk:
Kullanıcı yorumlarını da bekliyoruz, bakalım önceki 250cc çift silindirin üzerine bu nasıl geliyor :wiinkk:
oo hayırlı olsun abi.Kısmet olmadı buluşamadık şilede ağvada ama gelicem bayramdan sonra
hayırlı olsun
Tekirdağ sahilde 2 sinde saat 14:00 Solo Türk gösterisi var.Müsait olan olursa ben gitmeyi planlıyorum.