Dün gece uyku bir kaçtı 3 den saat 6 ya kadar 2 silindirli motorları yapıları çeşitleri balasları vs vs bir dünya şeye baktım yok 2 silindirli olup titremeyen makina yokvar mı var ama ciddi maliyetli balansörü cartı curtu
Benim anladığım ya 4 slindir olacak yada 2 silindirli 270derece yada 45 derece krank açısına sahip olacak
![]()
Dün gece uyku bir kaçtı 3 den saat 6 ya kadar 2 silindirli motorları yapıları çeşitleri balasları vs vs bir dünya şeye baktım yok 2 silindirli olup titremeyen makina yokvar mı var ama ciddi maliyetli balansörü cartı curtu
Benim anladığım ya 4 slindir olacak yada 2 silindirli 270derece yada 45 derece krank açısına sahip olacak
![]()
İşte bu sebeple suzuki sv650 uretildi.
Bugün birşey daha farkettim benim motorumda. Benzin azaldığında vuruntulu çalışıyor. 6000-6500rpm arası yapıyor. İlginçtirki benzin koyduğumda daha stabil çalışıyor. Acaba depo hava mı almıyor?
Bugün birşey daha farkettim benim motorumda. Benzin azaldığında vuruntulu çalışıyor. 6000-6500rpm arası yapıyor. İlginçtirki benzin koyduğumda daha stabil çalışıyor. Acaba depo hava mı almıyor?
Gitti motor :king:
Gitti motor :king:
Sonunu düşünen kahraman olamaz hesabı yaptım gitti. Sürecek vaktim bile kalmayabilir bu aralar ama aklımda kalacağına garajda kalsın. Aylardır hesap kitap yapıyorum kafamda. Hergün bir yere süreceğime, haftada bir sefer sürerim gerekirse. Bu küçük cc velet motor sıkıntı. Sürekli tapa gaz ve abs'siz gitmek, lastik değişimi zamanıyla birlikte ve titreşimin sinir bozucu zangırdatmasından gına geldi. Alabileceğim son motordur kendisi zaten. Bekar zamanlar bitiyor. Evlilik olursa hasbel kader, evlilik nedeniyle satılıktır ilanı yer![]()
Valla adam almaya gitti![]()
Bugun forumada girmedi,tescil için koşturuyor zaar,heyecanlidir şimdi..kolay değil 75beygirlik oyuncak..
Ee ne demişler,azimle sıçan taşı bile deler diye...
Gayri bir daha titreşim,motor gitmiyor vs.sikayeti olmaz..
Gaz koluna asildimi direk 200+