Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım 👍😀

Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım

Sanki şekersinde ilk yağmur damlasında eriyecekmişsin gibi konuşuyorsun :)

07:21 de yazmışsın mesajı... yuh...

İyisimi ben hiç zırlamayayım.

07:00 uyanış
07:30 yatak keyfini bırakıp kalkış
07:45 kahvaltı
08:00 sigara kahve keyfi
08:15 evden çıkış

İş yeri arabayla 3 km kadar mesafede.
Dolmuş var, metro var, otobüs var, metrobüs var.
Yürüyeyim dersem 25 dk kadar mesafede.

Motorla gideyim desem, motoru ısıtmak yoldaki süreden daha uzun tutuyor.

Sustum :)

5.00 kalkış, 6.00 kendine geliş 6.30 evi terkediş 6.45 servise biniş 8.00 iniş. 8.10 tost alınır 8.30'da bitmiş şekilde iş başı yapılır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Eveeet saat 4 ten sonra gezmek böyle olur. Çatalca , ortaköy , kavaklı selimpaşadan döndüm geldim. Ben yola düştüm 10 dakka sonra hava bulutlandı , yağmur yiyecem diye ödüm koptu. Kargalarda sağolsunlar önceden haberdar ettiler yağmurun geleceğini. Şuan eve girdim ve bir iki damla atmaya başladı . Ucuz yırttım

Dün belim kitlendi. Sabah işe gitmedim. Öğlen 14.00'da evden çıktım. Çatalca-kavaklı-silivri yapıp sahilde oturdum. Hava kaparken bende geri bastım e5 üzerinden eve kaçtım.

5.00 kalkış, 6.00 kendine geliş 6.30 evi terkediş 6.45 servise biniş 8.00 iniş. 8.10 tost alınır 8.30'da bitmiş şekilde iş başı yapılır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Dün belim kitlendi. Sabah işe gitmedim. Öğlen 14.00'da evden çıktım. Çatalca-kavaklı-silivri yapıp sahilde oturdum. Hava kaparken bende geri bastım e5 üzerinden eve kaçtım.

Tekmiydin motorda iki kişimi ? Sanki gördüm seni selimpaşa ışıklarda 😀

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------

Sanki şekersinde ilk yağmur damlasında eriyecekmişsin gibi konuşuyorsun :)

Ortaköyde meydana su salmışlar biryerden, sırf motora sıçrayacak diye ara sokaklara daldım be abi. Çok sicratiyo jant leş gibi oluyo😊

Yok abi benden uzak olsun öyle kırma şeyler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:14 ----------

Tekmiydin motorda iki kişimi ? Sanki gördüm seni selimpaşa ışıklarda

Tektim. Ön camı sökmüştüm. Onu test ediyordum. Selimpaşa ışıklarda hiç durmadım ama. Kırmızı yandı hemen sağdan girip tekrar kumsaldan çıkar gibi yapıp basıp gittim.

Haftasonu geldi. Yarın Çanakkale'den taaa İstanbul'a kadar rüzgarlı gösteriyor ama seçim günü işim çıkabilir die riske edemiyorum. Arka amortisörü gerizekalı Yamaha İstanbul'a 3. kademeden 1-2 tık sertleştirin dedim. Hani para veriyorum yaa kendim yapmayayım die dedim. Sonuna kadar sertleştirmişler. Baktım olmuyor kendim gene ayarladım.

Şimdide test etmem lazım haliyle :) Şile-Ağva yoluna herkes cesaret ediyor ama Uçmakdere'ye kimse ilişmiyor die gazlanıyorum yavaş yavaş...

Risk nedir? :bounce:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Haftasonu geldi. Yarın Çanakkale'den taaa İstanbul'a kadar rüzgarlı gösteriyor ama seçim günü işim çıkabilir die riske edemiyorum. Arka amortisörü gerizekalı Yamaha İstanbul'a 3. kademeden 1-2 tık sertleştirin dedim. Hani para veriyorum yaa kendim yapmayayım die dedim. Sonuna kadar sertleştirmişler. Baktım olmuyor kendim gene ayarladım.

Şimdide test etmem lazım haliyle :) Şile-Ağva yoluna herkes cesaret ediyor ama Uçmakdere'ye kimse ilişmiyor die gazlanıyorum yavaş yavaş...

Risk nedir? :bounce:

Yarın Şile-Ağva yapacağız, programın yoksa beklerim

Oturun oturduğunuz yerde :)

Yarın rüzgar daha şiddetli görünüyor.

Bugün sahil yolunda rüzgar resmen dövüyordu...

Kadıköy-Beylikdüzü yaptım otobandan poşet gibi uçuyordum az kalsın

Ben baktım olmuyor. Takıldım bir kamyonun peşine... 40-50 km süratle tın tın gittik. Arada darbeli rüzgar çıkıyor o fena vuruyor.

Birde öğleden sonra yağmur çiseleyince, rüzgar ve çiselemiş yağmur iyice sıkıcı oluyor.

Yahu öyle aman aman yoktu. Bir parça vardı ama gene de vardı. Gördüm mü gördüm :p Gerçi siste biraz zor oldu ama olsun. Sis, çamur, ıslaklık, nem hepsi bir arada idi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

https://youtu.be/ImMtZWtmrjg?t=152/QUOTE]

Şimdi bu havada gitmişken ben, yarın nasıl gitmeyeyim? İşin gerçeği lastiklerimde patates olmuşlar galiba. Ön lastik saçma sapan inik gibi geliyor. Gidip hava basıyorum sonra gene aynı hissediyorum.

Giderseniz haberim olsun. Uçmakdere canım çekti bugün de yemedi. Yolu yarıladım tekrar geri döndüm ama yanımda başka biri olsaydı giderdim:)
Haa , iyi bir kahvaltıcı biliyorum tekirsag girişinde 2 kişi 30 tl mis gibi doyurucu da.

Yarın bir başakşehir’e gideceğim sabah. Gazlanmama bağlı olarak haber ederim. Rüzgarda savrula savrula gitmekte var ama şu kamerayı çeneye monte etmek lazım. Kaskın sol yanında aerodinamiği çok bozuyor.

İşin Aslı viraja yatınca rüzgar yüzünden denge kaybettirecek kadar çok rüzgar olur mu? Onu kestiremiyorum.

Ben bugün çıktım resmen savuruyor ruzgar anladım ki bugün gidilmez :)

Kamera ne var ? Ben h9r plus sipariş verdim yolda , geliyor

Ben bugün çıktım resmen savuruyor ruzgar anladım ki bugün gidilmez :)

Kamera ne var ? Ben h9r plus sipariş verdim yolda , geliyor

Bende de Eken H9R mevcut. Ben seviyorum kamerayı. Zaten bugün İstanbul içinde uçtum. Kim bilir orada nasıl olurdu? Başka bahara kaldı artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar