Naptınız gittiniz mi Kızılordu Korosu'nu izlemeye?Kalabalık mıydı ve güzel miydi?Pazartesi günü de Ülker Arena'da var.Bende orada izlemeyi düşünüyorum.
Yukarıda yazmışsınız.Aynı sayfada fazla takılınca göremedim
Naptınız gittiniz mi Kızılordu Korosu'nu izlemeye?Kalabalık mıydı ve güzel miydi?Pazartesi günü de Ülker Arena'da var.Bende orada izlemeyi düşünüyorum.
Ahahahaha ilahi abi. Gene iyi ekip otosu bulmuşs:silent:un. Ya o apaçilik olayı bende de var ne yazıkki. Kırmızı CLA kasa mercedes Silivri çıkışında kavaklı yoluna doğru inerken ben karşı yokuşu tamamlayıp gözden kaybolmak üzereydim. Acıdım artistin haline biraz. Şimdi genç lavuk araç kullanıcıları da anlıyor az buçuk motosikletlerden. Hangisi düşük cc hangisi yüksek cc die ona göre muamele çekiyorlar.
Walla ben ortam olmadan içemiyorum. Ortamımda evde pc başında oturmak olduğu için şuan içesimde gelmiyor. Zaten izleyecek birşeyde kalmadı. Bir klasik müzik dinliyorum, ardından death metal patlatıyorum, türkçe 90'lardan pop bile karıştırdım araya. Lakin dediğim gibi motor sürme isteğim baya baya azaldı benim son zamanlarda. Bakalım sonumuz ne olacak
Shot içtiğin şeyin tadını almanı sağlamaz.
Suyu lıkır lıkır içmek yerine bir yudum al.
Ağzının içinde her yerde gezdir.
Damağının, dilinin hatta farklı damak ve dilin farklı yerlerinin farklı tadlar aldığını göreceksin.
Shot sevmem. Ne tat var ne keyif![]()
Ani esas güzel hava yarın. Esas yarın kefler yapacaktınızBen erindim tek sürmekten. Sıkıldım da. Kimse gelmez ise bundan sonra uzun rotalara çıkmayacağım. Bundan sonra direk ayda bir kez Çanakkale, İzmir falan yapacağım. Yada 2-3 ayda 1kez falan. Malum otel fiyatları pahalı
Kimsede kalmadı oralarda gidelim 2biraya bir gece kalalım![]()
Başkan bidaha ki Silivri turunda sana katılabilirim. Ben de sıkıldım tek başıma deli dana gibi :queen:
Abi aklın varsa katılma. 140-160 arası gidiyorum. 20dk'ya Silivri sahile giriyorum. Ben grup sürüşünde biraz vasatım. Lakin mimarsinan köprüsünün arkasında Neva Cafe'nin önünde Siyah bir MT-25 görürsen, o kesin benimdir
Ben senin yerinde olsam yarın direk Ağva'ya basarım. Bakırköy'den daha da yakın. Benim ev her yere uzak mübarek :queen:
2016 daki kazada Kızılordu korosu tarihe karışmıştı.
Eski koroyu videolardan izlemiştim.
Yeni koro eskiye çok yakın performansta.
Canlı izlemek bambaşka bir duygu.
Kesinlikle canlı izleyin. Kaçırmayın...
Bu tür müzik seviyorsanız nefes almadan dinleyeceksiniz ...
Oturacak yer yoktu. Çok kişi ayaktaydı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Benim motor 125cc ama görseli 250cc gibiÜstelik yaygın olmadığı için marka modelden ne olduğunuda anlayamıyorlar. Ses dersen stok egzost var ama 125cc gibi değil sesi
Birde salak kalkışta tek silindir bir 125cc nin bike neredeyse bir çok arabaya tokat atacağından habersiz
Tabi işin birde akşam trafiği boyutu var
Ben trafikte birisi sıkıştırırsa en yakın ekibe plakasını veriyorum. Hiç affetmiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
İçmek derken öyle kafa bulmak değil.
Terapi benimki.
Özel konyak ve viski bardaklarım var.
Hazırlık yarım saat sürer.
Bardak soğutulacak.
Sonra bardağın üzeri ve içindeki su buharı özel fiberli bezle alınacak.
Ne tek damla su nede bir tek tel pamuk/bez olmayacak bardakta.
40cc viski veya konyak bardak/kadehe dökülecek.
Bardağın dibinden tutarak kuzey yarım kürede soldan sağa, güney yarım küredeysen sağdan sola yavaş yavaş çevrilerek soğutulacak
Sözsüz enstrümantal müzik açılacak.
Genelde Leo Rojas ve Last Mohikan tercih ederim.
Bazen "ney" dinlerim.
Bazense tam zıttı Emma Shapplin. Müthiş ötesi bir sopranodur. Kadın aynı anda neredeyse 4 oktav ses çıkarıyor.
Tabi iyi bir puro olacak yanında.
Yarım saat hazırlık. Bir saat o bir duble ve müzik... Müthiş bir terapi benim için...