Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Şuan motorumun 5000km bakımını yaptırıyorum. Ön’ede kısa bir cam taktım. Bu kadar masraf girmişken teker bir yere dönecek. Uçmakdereye giderken kendimi Çanakkale’de bulmaktan tıesıyorum. Ağva tarafında da yapılacak birşey göremiyorum.

Önerilere açığım :queen:
Iyi geziyorsun maşallah,
Yolun açık olsun, kazasız belasız inşallah...
Cam kaç cm olandı ve gezi sonrası farkını yazarsan sevinirim...

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şuan motorumun 5000km bakımını yaptırıyorum. Ön’ede kısa bir cam taktım. Bu kadar masraf girmişken teker bir yere dönecek. Uçmakdereye giderken kendimi Çanakkale’de bulmaktan tıesıyorum. Ağva tarafında da yapılacak birşey göremiyorum.

Önerilere açığım :queen:

Dostum ben de ön camının görüntüsünü ve işlevselliğini merak ediyorum. Sen memnun kalırsan ben de kendi motoruma kısa bir cam düşünebilirim.

Iyi geziyorsun maşallah,
Yolun açık olsun, kazasız belasız inşallah...
Cam kaç cm olandı ve gezi sonrası farkını yazarsan sevinirim...

34cm’lik en kısa olanını taktım. Yazarım farkını.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Dostum ben de ön camının görüntüsünü ve işlevselliğini merak ediyorum. Sen memnun kalırsan ben de kendi motoruma kısa bir cam düşünebilirim.

Getireyim motoru test et abi :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
34cm’lik en kısa olanını taktım. Yazarım farkını.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Getireyim motoru test et abi :)

Kendi kullanmakta olduğum motordan soğumamak adına daha iyi motorları prensip olarak test etmiyorum artık :) Senin görüşün, yorumun daha kıymetli

Kendi kullanmakta olduğum motordan soğumamak adına daha iyi motorları prensip olarak test etmiyorum artık :) Senin görüşün, yorumun daha kıymetli

Neyse halen kararsızlık aşamasındayım. Anlatırım camı :)

Kafada rüzgar patlıyor gene. Uzun yolda kulaklık takmak gerekiyor gibi duruyor şimdilik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Silivri’de durdum. Tam kaska vuruyor rüzgar. 183cm boyum var. Şimdi kulaklık olmadan uzun yol yapılmaz gibime geliyor. Zaten kulak tıkacım yok die durdum. Birde yağmur yağacak galiba orada. Eve ne kadar yakın, o kadar iyidir mantığındayım.

Motosikleti
Henüz yok.

Kafada rüzgar patlıyor gene. Uzun yolda kulaklık takmak gerekiyor gibi duruyor şimdilik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Silivri’de durdum. Tam kaska vuruyor rüzgar. 183cm boyum var. Şimdi kulaklık olmadan uzun yol yapılmaz gibime geliyor. Zaten kulak tıkacım yok die durdum. Birde yağmur yağacak galiba orada. Eve ne kadar yakın, o kadar iyidir mantığındayım.

[url]https://i.resimyukle.xyz/ISBLaf.jpeg[/url]

Senin işin baya zor.🧘🧘🧘

En kötü 5 allen anahtarına bakar. Şimdilik böyle bakayım. Motoru kendime göre adapte etmeye çalışmam daha. Kendime göre motor alacağım bundan sonra. Tabi bir daha motor alabilecek düzeye gelebilirsek :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

[url]https://i.resimyukle.xyz/ISBLaf.jpeg[/url]

Şekil şukul olarak çok güzel durmuş.

Şu amortisör ayarından sonra çok hoşuma gitti de bir viraj bulamadım. Yarın birşeyler deneyebilirim. En kötü ihtimal Çatalca üzerinden Silivri'ye giderken bakarım die düşünüyorum ama o yoluda hiç sevmiyorum. Birde üşümeyi :p

Şu amortisör ayarından sonra çok hoşuma gitti de bir viraj bulamadım. Yarın birşeyler deneyebilirim. En kötü ihtimal Çatalca üzerinden Silivri'ye giderken bakarım die düşünüyorum ama o yoluda hiç sevmiyorum. Birde üşümeyi :p

Bi dakka ne amortisör ayarı:queen: Ben orayı kaçırmışım bi aydınlativer hele:king:

Bi dakka ne amortisör ayarı:queen: Ben orayı kaçırmışım bi aydınlativer hele:king:

Bendeniz 92kg gelen, alet edevat ekipmanla falan 100küsurlarda gezen bir adamım. Bana motor çok yumuşak ve çok sallanıyor geliyordu. Amortisörü sertleştirip kendi kiloma göre ayarladım. Yolda giderken sol ayağıma sürekli yan ayak demiri çarpıyordu her motor yaylandığında. Şimdi olması gereken gibi yada 1tık sert halde. Şuanki halinden memnun sayılırım ama test edemedim. Gene yağmur bırakmadı peşimi...

Birde ellerim çok üşüyor. Elcik koruma alacağım gp--kompozit'ten. Tam fuarda alacaktım, elimde yok dedi eleman :salut:

Bendeniz 92kg gelen, alet edevat ekipmanla falan 100küsurlarda gezen bir adamım. Bana motor çok yumuşak ve çok sallanıyor geliyordu. Amortisörü sertleştirip kendi kiloma göre ayarladım. Yolda giderken sol ayağıma sürekli yan ayak demiri çarpıyordu her motor yaylandığında. Şimdi olması gereken gibi yada 1tık sert halde. Şuanki halinden memnun sayılırım ama test edemedim. Gene yağmur bırakmadı peşimi...

Birde ellerim çok üşüyor. Elcik koruma alacağım gp--kompozit'ten. Tam fuarda alacaktım, elimde yok dedi eleman :salut:

Ekipman vs bende 100 varim. Rodaj bakimina gidince aklimda olsun. Eyvallah...

Son düzenleme:
Hala denemedinmi yahu.

Denedim sonunda , ne tesadüftür ki pantolunu giyip dışarı çıktım ,yolda ilk gördüğüm motorcu, sanırım cbf150 ydi , bir baktım aynı pantolondan ondada vardı 😀
İlk izlenimlerime göre oldukça etkili rüzgarı ve soğuğu bayağı bi kesiyo. Çok uzun yol gitmediğim için (15km) tam anlamıyla faydasını hissetmek için şöyle 1 saatlik bir yola gitmek yeterli olacaktır sanırım.

Şuan da güneşleniyorum ensem yandı. 😀 Bizim pehlivan garajda böyle güneşte çıkartırsam rengi solabilir. 😀Daha yeni pasta cila yaptım yarın veya pazar belki bir selimpaşa sahil yapabilirim.👍

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar