- Konu Yazar
Evde oturunca kaşıntı basıyor. Basmasa bende paşalar gibi evimin tadını çıkaracağım da olmuyor işte 
Ne uçmakdereymiş be kardeşim , rüyalarımda da görüyormusun
O kadar şanslı değilim ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Yarın tatilim. Motorum 4670-4680km'de. Bakıma öyle yada böyle girecek ama hafta içi vaktim olmadığından, haftasonumu da servis köşelerinde ziyan etmek istemiyorum. Uçmakdere'ye gidersem, km yüzünden servisten düşsünde istemiyorum. Bana rota önersenizeEn kötü dönüşte yada Cumartesi günü şunun bakımını yaptırayım.
yoros kalesine git beykozda tepede kalıyor manzarası güzel üşürsün ama![]()
Üşümek misalı sabahı sym 200 ile ikitelliden tekirdağ merkeze gittim. yolda yağmurluk param parça oldu. eldiven yırtıldı ellerimi bir ara hissetmiyordum. yedek eldiveni giydim silivri civarında çanta köyünden nalburdan yağmurluk aldım. o ara bi lokantaya girip üzerimi kuruttum. sonra yola devam ettim. gece dönüşü gözüm pek kesmedi
kapalı otoparkı olan bi otel buldum. sabah motoru burgman ile değiştirdim ve geri dönüş başladı. aynı ekipmanlarla tekirdağ- istanbul 135 km civarı aşırı fırtınalı ve sağanak yağmurda yol yaptım. hem gidişte hem dönüşte park alanlarında bir panelvan aradım motoru taşımak için ama denk gelmedi. yağmurda sürmek güzeldi ama işiniz aceleniz ve yetişmeniz gereken yerler varsa çileye dönüşebiliyor. bu arada konuyu açan arkadaş uçmakdereye gittinmi gitmedin mi çözemedim 13 sayfa olmuş okumaya üşendim valla
![]()
Siparişimi verdim deniyim bakalım birkaç gün nasıl işe yariyormu
Şu aldığın pantolonu deneyebildinmi?
Benimkini hafta arası yine denedim üşütmüyor.
Yok deneyemedim çünkü biraz beli ufak geldi bir beden büyüğünü istedim arkadaş bakicaktı henüz gelmedi büyüğü. Ama sen memnunsan büyük ihtimal bende memnun kalırım çünkü aşırı soğukta süren biri değilim.
Yokmu uçmak dere yolcusu yarın
Yarın günlerden matematik
Kızımla tüm gün (molalar hariç) çalışacağız.
Walla bugün araba ile Ağva’ya gittim. Bakarsın yarın uçmakderede biterim. Lakin düz yolda insanın canı çok sıkışıyor oraya gidene kadar. Sizi bilmemde ben üşüyorum :queen:
Aynen ptesi,salı,çarşamba hava süper gözüküyor. Haftaya pazar da kar ihtimali var diyecek kadar soğuk. Çıkacaksan bahane üretmeyip çıkmak gerek. Bugün bir sözüm var. Tutmamı engeller iseler (söz verdiğim kişiler gelmez ise) bende motorla çıkarım büyük ihtimal. Şile’den Ağva’ya bir yol buldum yeni asfaltlanmış. Benim diyen motorcunun aklını alır. Uçmakdere halt etmiş. Harbiden hata yapsan, başına daha çok iş açar. Lakin yol daha uzun![]()