:) Ben olsam bi bidon benzin döker yakardım :)

Shot at 2007-08-09

Shot at 2007-08-09

ABD'li işadamının 1.7 milyon dolara aldığı dünyanın en pahalı otomobili ünvanını elinde bulunduran Mercedes, galeriden çıktıktan
4 km sonra yolda kaldı.

Motor sporları mağazası işleten Mark Johnston, dünyada sadece 25 adet üretilen Mercedes AMG-CLK-GTR'e 1.7 milyon dolar
(2.3 milyon YTL) verdi. 600 beygirlik otomobiliyle galeriden çıkıp, hız yapmaya hazırlanan Johnston büyük bir sürprizle karşılaştı.

En pahalı otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Mercedes'in motoru 4 kilometre gittikten sonra arızalanarak durdu.

Çok sinirlenen işadamı, olayı duyurmak için önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Otomobili 'dünyanın en pahalı enkazı
olarak adlandıran Johnston, aracı üreten DaimlerChrysler firmasına tazminat davası açacağını söyledi. Johnston, "Bu araba bir
sanat eseri ama yürümeyen bir eser..." dedi. Şirket, öfkeli müşterinin şikayetiyle ilgili açıklama yapmadı.

Bunu Haberler başlığı altına Diğer Haberlere açmalıydın iso ;) Başlığı da " Dünyanın en pahalı otomobili ünvanını elinde bulunduran Mercedes, galeriden çıktıktan 4 km sonra yolda kaldı." deseydin ;) Neyse artık, bir dahakine ;)

Bu arada ben de parçalardım :mrgreen:

345

Yazık olmuş o kadar paraya kendimi o adamın yerine koydum bi arada böyle bi hayal kırıklığı yoktur ya dünyası yıkılır insanın:pr:

ohoooooooooo ooo sen yeni mi duydun bunu ben öreneli bir yıl oluyoo uyu sen uyu...ha birde bizim türkün biri porşhe arabasına tüp taktırmıştı..bir de ferrari arabasına taktıracaktı ama ferrari ara bayı geri almıştı bu arabadan bitane de türkiyede olsa ucuz yakıt olsun dieeeee onada tüp takarız :mrgreen::mrgreen:boşa dememişler şu çılgın türkler diye

Mercedes HQnun önüne çeker, iş çıkışını bekler, anahtarı şirketin sahibinin kafasına fırlatırdım ben de :mrgreen:

Bakalım ne ilginç öneriler çıkacak :mrgreen: Görelim iç dünyanızı hep birlikte :queen:

bende dişçi ablam nerde kaldı diye merak ediyodummm hayatta olduğuna sevindim konu oraya açılmazmış buraya açılırmış hıh:p:rendeer:

Son düzenleme:
benzin döker yakar sonra anahtarı satanın eline verirdim ve yenisi isterdim::evil::

bu eski bir konu ve otomobille ilgili yani bu forumlar için değil
o mercedese gelincede geri aldılar yani kimsenin benzin dökmesine gerek kalmadı

Adam acemi ise mercedes ne yapsın....

Yavaş yavaş cc leri artıracaktı...

Önce 2.000 cc. ile başlamalı en az 1 yıl 10.000 km yapmalıydı ; sonra 5.000 V6 motor ; ondan sonra V8 !!!

Yanlış çok yanlış...

:mrgreen:

Belki de hız denemesinde ölecekti. Herşeyde bir hayır vardır:cherry:

ulen o paraya ne motorlar alınırdı beee:mrgreen:

Yok yok bu iş adamında kafa yok. Valla 2,3 milyon ytl'ye acıdıgm :salut:

Bu arada bu topigin yeri burası degil herhalde sanırsam galiba:p

Son düzenleme:
En akıllıcası otomobili üreten şirkete yüklü bir tazminat davası açmak....::evil::

Böylece 10 tane araba parası alabilir....:mrgreen:

sakın bu da bizim ilk türk otomobili Devrim'in başına gelen benzin bitme olayı olmasın malum bu benzini içiyordur :p

ben yakmaz satar bir motor galerisi açardım hatta bir atölye bilem açabilirim o parayla yazık valla o kadar paraya allah aklı olmayana para veriyor bizim gibi garibe de yoksulluk veriyo, adalet mi lennn muu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar