Ben Motorum Yapıştırma sinyallerim ufak bir gezi =)

HercuL herşey güzel ama bişi sorcam senin aynalar nerde?

geçende yine bir gezi için başlık açmıştım aynalarım çalındı =) yenileri gelicek kısmetse

hmm, geçmiş olsun.. Allah tekrarını yaşatmasın inş.. çalan arkadaşta münasip bi şekilde kullansın...

iyi dileklerin için saolasın kardesim yaz geliyo paso resim çekip eklicem antalyaya beklerim

inş. diyelim.. son 3 senedir oralardaydım yaz aylarında.. kısmet bi dahaki gelişime inş..

Motosikletin çok güzel kardeşim güle güle kullan kazasız belasız.:cat:

Ancak ayna konusunu ihmal etme bir an önce halletmelisin onlarsız ben 1 mt. gidemem doğrusu.:)

Yanlız gözlerimizde sorun yok Allaha şükür, fotolar biraz daha küçük olursa sayfa düzenini bozmaz.. :p

tubis 1024 tür genel olarak monitör ekran çözünürlükleri o yuzden senin monitörde sorun olmasın =)

Fotoğraf eklerken monitör çözünürlüğü değil , siteye göre ekliyoruz genelde biz :) Fotoğrafı taramadan önce 640 * 480 kısmını seçersen doğru olacaktır.

Bu arada şuan da bi sorun yok. Düzelmiş. :mrgreen:

Son düzenleme:
sinyaller güzel olmuş ama o plakalığı da iptal etmek lazım güzel bi görüntü almak için. gerçi ben kendi gs500 ümde iki senedir yapamadım o işi şimdi di satıyorum motoru daha da yapmam :)

sinyaller güzel olmuş ama o plakalığı da iptal etmek lazım güzel bi görüntü almak için. gerçi ben kendi gs500 ümde iki senedir yapamadım o işi şimdi di satıyorum motoru daha da yapmam :)

kardesim plaka iptali olması icin camurluk komple cıkıyor oda suya geldiginde koltugun altı camur olcak demektir iptali yeni orayı kapatacak bir camurluk gerek

motor harika olmuş şu japonca yazıları nerden buldun ne zmandır bakınıyorum bulamadım.

sınyaller gercekten guzel nerden aldın link yada adresı werırsen bende almak ıstıyorum bı ılgılenım .sımdıdek saol yardım edecegın ıcın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar