- Konu Yazar
Bugün ne yazıkki tek başımayım Haraduro nezih gelemedi çünki beklediği parça hala gelmedi Gürhan ise işleri dolayısı ile gelemedi ben de tek başıma motoruma atlayıp düştüm yollara.

hisarcandır yolundan Menekişler sapağına sapıyorum

ve bir su kenarında mola veriyorum

motorumu ve kendimi serinletiyorum

hava okadar sıcakki bir ağaç altında biraz serinliyorum

buradan altın yaka istekamatine bir başka yol buluyorum umarım orya cıkar diyorum ve devam ediyorum

buradanda Kozarası diye bir yere varıyorum

nereyemi bakıyorum bu dağları nasıl aşacağımı düşünüyorum

artık öğleyi geçmiş ve karnımı doyurmanın zamanı gelmişti ve burada mola verip iyice dinleniyorum

ve yola devam
biraz yol manzaraları

ve benzinim bitiyor yedek te getirdiğim benzini dolduruyorum ve yoluma devam ediyorum

önümde hala aşmam gereken bicok dağ var benzinimin bitmesinden korkuyorum

neyse bir iki saat sonra dağlar bitiyor ve asvalt yola cıkıyorum ve kumluca uzaktan görünüyor kumlucadan sonra mavi kente ulaşıyorum akşam üstü deniz muhteşem di buradanda antalyaya dönüyorum.

hisarcandır yolundan Menekişler sapağına sapıyorum

ve bir su kenarında mola veriyorum

motorumu ve kendimi serinletiyorum

hava okadar sıcakki bir ağaç altında biraz serinliyorum

buradan altın yaka istekamatine bir başka yol buluyorum umarım orya cıkar diyorum ve devam ediyorum

buradanda Kozarası diye bir yere varıyorum

nereyemi bakıyorum bu dağları nasıl aşacağımı düşünüyorum

artık öğleyi geçmiş ve karnımı doyurmanın zamanı gelmişti ve burada mola verip iyice dinleniyorum

ve yola devam
biraz yol manzaraları

ve benzinim bitiyor yedek te getirdiğim benzini dolduruyorum ve yoluma devam ediyorum

önümde hala aşmam gereken bicok dağ var benzinimin bitmesinden korkuyorum

neyse bir iki saat sonra dağlar bitiyor ve asvalt yola cıkıyorum ve kumluca uzaktan görünüyor kumlucadan sonra mavi kente ulaşıyorum akşam üstü deniz muhteşem di buradanda antalyaya dönüyorum.