Ben Kısaca FG

nedense forumlarda veya sosyal ortamlarda böyle tanışma durumu olunca aklıma Feridun Düzağacın o güzel şarkısı geliyor..

" ..........
Gel tanışalım önce
Ben kısaca FD
ama sen bana uzun uzun
Seni seviyorum de
........... "

Herkese Istanbul' dan merhaba arkadaşlar. Ben Faruk, 16 yıldır eğitim sektöründe çalışmaktayım.ve hala kendim için diyorum ki

" oğlum Faruk! Eğitim Şart "

Motosikletten, kendileriyle geçireceğim zamandan çaldığını düşündükleri için, hiç de hoşlanmayan eşim ve 2 çocuğum var.. Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin.. ( Neyi mi? Bir aile ve hayalinde ki Motosikleti tabikii ama hepsinden önce sağlık ve sıhhati )

Tekrar merhaba..

NOT: Bu arada ankete katılan kişiler arasında 558 kişiden birisi de benim. Benim yaş gurubumda 557 kişinin olması da ayrı bir sevinç kaynağı.En azından forumda 2 ortak noktayı garantiledik gibi görünüyor..:)

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin dostum :rendeer: keyifli vakit geçirmen dileğiyle ::tutkuy::

hoşgeldiniz. temennileriniz çok güzel.. güzel bir aile ve gönlündeki iki teker.. ve onlarla güzel vakit geçirebilecek kadar sağlık.. egitim sektörü derken öğretmenlik degil sanırım. eğer öğretmenlikse meslektaşız..tekrar hoşgeldiniz..

aramıza hoşgeldiniz... eğitimci olduğunuz yazmışsınız bugün öğretmenler günü... gününüz kutlu olsun diyorum...

aramıza hoşgeldiniz... eğitimci olduğunuz yazmışsınız bugün öğretmenler günü... gününüz kutlu olsun diyorum...

Aslında böyle güzel bir kutlama mesajına böylesine geç cevap verecek kadar kaba saba bir adam değilimdir. Lütfen mazur görünüz. Ancak daha bugün teknoloji ile tekrar buluşabildiğim için, mesajınızı yeni gördüm. Çok teşekkür ediyorum..

Güzel dilekleri ile merhaba diyen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler..

Aramıza hoşgeldin Faruk abi.

umarım forumumuzda aradıgın herşeyi ve,Motosiklet kardeşliğinin Sadece Pahalı makinalardan oluşmadıgını da anlarsın ;)

................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

headbang.gif

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..

07npphighwaycopyhm8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar