ben kimim?

merhaba arkadaşlar ben behzat (viking) 1961 kayseri doğumlu afyonda büyümüş,2 ci evliliği sonucu izmire yerleşmiş,tedaştan emekli olmuş motor sevdalısı biriyim.yeni üyenizim elimden geldiği kadar etkinliklere katılmak isterim.gerçek dostluğa önem veririm dostluğum (gerçek dostluğum kişiye göre değişir)pazara kadar değil mezara kadardır.şu an kullandığım motor 2007 model intruder c 800 suzikidir.şimdilik bu kadar yüzyüze geldiğimizde kendimizden daha detaylı bahsederiz.şimdilik hoşçakalın herkese selamlar saygılar.nurper&behzat çifti

Hoşgeldiniz Behzat Bey. Forumumuz hareketli, neşeli, seviyeli bir yerdir. Eğleneceğinizi ve faydalanacağınızı umarım. Bizi de katkılarınızla aydınlatır, eğlendirirseniz ne hoş olur.

Motorunuzun hayranıyım. Bir tur binebilir miyim?

hoşgeldin işallah katılımcı olursun buhafta mt izmir olarak cuma akşamki toplamtımıza bekleriz.

aşagıdaki link i tıklarsan toplantımızla ilgili bilgileri görebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/duy...08-**-teras-kazan-biz-kepce-bulusmasi-**.html

ilk toplantım olması sebebiyle mutlaka eşimle beraber orada olacağız selamlar

Hoşgeldiniz Behzat Bey. Forumumuz hareketli, neşeli, seviyeli bir yerdir. Eğleneceğinizi ve faydalanacağınızı umarım. Bizi de katkılarınızla aydınlatır, eğlendirirseniz ne hoş olur.

Motorunuzun hayranıyım. Bir tur binebilir miyim?

hoşbulduk rigel tanışmak ümidiyle. At (motor),avrat,silah verilmez

H.b caner selamlar tanışmak ümidiyle

Son düzenleme:
hosgeldin viking,

ben kimim demişsin, peki ya ben kimim?:mrgreen:

Dün tanısmak guzel oldu Behzat abi, umarım cuma görüsecegiz... daha cok muhabbet eder, yeni rotayı cizeriz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dayı hoşgeldin kalıcı katılımcı olman dileği ile..:rendeer:

bu arada murat hocam motorsuz 50 kere dedim suzukı intruder al diye dinlemedi napim..:p

behzat bey hoşgeldiniz, beklentileriniz için doğru yerdesiniz
hoş bulduk arkadaşım selamlar

hosgeldin viking,

ben kimim demişsin, peki ya ben kimim?:mrgreen:

Dün tanısmak guzel oldu Behzat abi, umarım cuma görüsecegiz... daha cok muhabbet eder, yeni rotayı cizeriz:)

seninle tanışmak iyi oldu bu siteden haberim yoktu,cuma görüşmek dileğiyle.(ayrıca siteyi gece 04.00 de kadar inceledim site bir numara ):)

Hoş geldiniz... Bi ara bu taraflarada bekleriz..! :)

hoşbulduk arkadaşım merak etme bir ayağımızda oralarda rahatsız ederiz selamlar.:queen:

dayı hoşgeldin kalıcı katılımcı olman dileği ile..:rendeer:

bu arada murat hocam motorsuz 50 kere dedim suzukı intruder al diye dinlemedi napim..:p

:cherry:hitap şekline teşekkür ederim,hoşbulduk

:)
Hoş geldin abi, Cuma tanışmak, sonrasında sık sık görüşmek üzere...:cat:

:):) hoşbulduk teşekkür ederim,görüşmek dileğiyle esen kal

Darıldım ... :salut:

:wiinkk: lütfen darılmayın espiri olsun diye söyledim,tabiki tur atabilirsin en kısa zamanda:cat:

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz, toplantıda tanışmak ümidi ile, Kazasız belasız, ::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ailemize hoşgeldin behzat kardeş,hayırlı olsun birlikteliğimiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar