Ben Kendim ve Hiçkimse

güzel gezi olmuş tebrikler.ama tek tadı çıkmaz.inşallah yakında bizde yapacağız :mrgreen:

Benim bir sırt çantam var. Herkesin öldüğü yerde 6 ay daha yaşarım :) çantam yanımda olsun yeter.

İçinde ne var dersen ne sen sor ne ben söylim. Kısaca yaşamak , barınmak , korunmak için herşey ...
Bikaç eksiğim kaldı onları da tamamlıyorum. Yaşama süremi 1 yıla çıkarıcak şeyler :p
O çantayı bazen xray cihazından geçiriyorumda güvenliklerdeki panik havası çok keyifli oluyor daha hiçbir alışveriş merkezine giremedim o çantayla :)

kardeş söyle de bize de faydası olur belki yanımızda bulundururuz...

Cok acayup fotograflar:)Motorun hakkini gayet iyi veriyorsun,paylasim icin tesekkurler:)

paylaşım güzel teşekkür ederim...
yalnız herkezin öldüğü yerde 6ay yaşamak fazla iddaalı geldi bana...almış olduğunuz tedbirler bilinciniz yerindeyse geçerli sanırım...olası bir aksilik
üzücü sonuçlanmasın...allah korusun diyelim...bence bir yakınınıza güzergahla ilgili bilgi verip arasıra haberleşin...ne olur ne olmaz...iyi seyahatler...

paylaşım güzel teşekkür ederim...
yalnız herkezin öldüğü yerde 6ay yaşamak fazla iddaalı geldi bana...almış olduğunuz tedbirler bilinciniz yerindeyse geçerli sanırım...olası bir aksilik
üzücü sonuçlanmasın...allah korusun diyelim...bence bir yakınınıza güzergahla ilgili bilgi verip arasıra haberleşin...ne olur ne olmaz...iyi seyahatler...

Arkadas yoda kalma durumu icin sormus ona istinaden yazdim.
Birgun bi ucurumdan ucarsam diye dusunmemistim, simdi birde parasut lazim :) yukumu arttiricak . Ama neyse gerekince cadir olarak kullanirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar