Ben "JaCHaL"

hepınıze selamlar.... Aslında cok once uye oldum sıtenıze ama sadece takıp etmek ıstedım forum nasıl dıe??? o kadar cok ınternet sıtesı varkı hangısıne uye olacagınızı sasırıyosunuz....
Ama ben bu sıtenın dayanısmasını cok sevdım ve yuzden artık aktıf bır uye olmaya karar verdım...
Antalya'dan Zafer... 6 ay once bı kanunı rokko aldım halada ona bınmekteyım sevıyorum keratayı ama yazın 0 km bi runner almayı dusunuyorum....
Bellboy'um ben ve aynı zamnda ogrencı tabı akdenız unı.
cok yazdım kusura bakmayın.... herkese kazasız belasız gunler....

Son düzenleme:
Hoşgeldin. kazasız belasız sürüşler.
Ben de motor işine merak sarmaya başldığımda bütün sitelerde uzun süre dolaşmış ve en sonunda buraya yerleşmeye karar vermiştim.Motor işinde yeni olduğum için burada eğlendiğim kadar da öğrendim.

Tesekkur ederım..... bende 6 aydır bı fııl bınıyorum motora ama hala cok acemıyım sanırım... arkama bırısı oturdugu zaman cok rahatsız oluyorum onu bı turlu beceremedım :S

Cok tesekkur ederım hepınıze.... Insallah bundan sonra daha cok katılıcam foruma... :cat:

az bile yazmışsın.. Hoşgeldin kardeş kalıcı ve katılımcı olman dileği ile..

Hııı, neee çakal mı :p Bir gün de şöyle efendi nick'li bir üyemiz olsa da şaşırsam :cherry:

Hoş geldin çakal kardeş :cat:

Hııı, neee çakal mı :p Bir gün de şöyle efendi nick'li bir üyemiz olsa da şaşırsam :cherry:

Hoş geldin çakal kardeş :cat:

pro sanki sen birini biri ile karıştırıyosun gibime geldi :mrgreen:

bu arada aramıza hoş geldin dostum dogru yerdesin:cat:

Son düzenleme:
dostum hoşgeldin inşallah 4 kişi binebilecek kadar ustalaşırsın :rendeer:
ya bin demiyoruz kimse saldırıya geçmesin sadece ustalaş diyorum:queen:

Insallah ustalasır da motoru buyuturuz... sımdılık ıdare edıyoruz :)

hoşgeldin kardeş hız gibi yetiştin haaaa bi arkadaşla yazın antalya yapmayı düşünüyoruk:p bizi kim gezdirecek derken sen cıktın geldin iyiki geldin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar