Ben izlemek istemezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailemiz için arkadaşlar dikkat!

http://haber.mynet.com/detail_news/...f=haberHome&id=O1141968836964&date=10Mart2006

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet bende izlerken bi tuhaf oldum kötü bi kader işte elden bişiy gelmez herkez dikkat etsin işte ufacık bi hata kötü sonuçlar doğrabiliyo... :bounce:

üfaçik bır hata degil bu,olumune sebep oldu,büyük hata ,kaza geliyorum demez,dikkatli olmak gerekiyor.

Super Moderator
Aynı video kaydı videolar bölümünde yayımlanmıştı...Orada izlemiştim ben de, gerçekten üzücü.

Evet çok üzücü bir kaza. En büyük hatada viraj içi fren yapması. Dikkat ederseniz motor ön tekerden kayıyor sanırım ön frene bastı cip'i fark edince. Çok dikkat etmek lazım dikaktsizlik ölüm demek.

Görüşmek üzere.

evet sitede verilmişti hatta o başlık düzeltilmişti. bazıları yeni videolar koymuştu ortalık karışmıştı. neyse kazasız sürüşler herkese :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar