Ben Gidiyorum.

Geldi çattı, vatan borcumu ödemeye gerekirse vatan millet sakarya, savaşmaya, iman gücü ile saldırmaya gidiyorum. Askere gidiyorum.

Yarın sabah saat 6:45 gibi İstanbul'dan ayrılıyor, 13:00 gibi İskenderun 1.Er Eğitim Alay Komutanlığına, 15 aylık askerlik sürecimi başlatmak için teslim olmuş olmayı planlıyorum.

Kendinize çok iyi bakın, iyiki sizleri tanımışım.

Hayırlı tezkereler. Yazdığın duygular içinde tebrik ediyorum. Allah yardımcın olsun. Yolun açık olsun. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay kardeşim hadı bakalım ısteyerek severek git vatan borçu bu askerlık gelip geçicidir takma sakın kafana.bahriyelı olursan iyicene yırtarsın zaten

hadi sana şimdiden hayırlı tezkereler olsun :wiinkk:

ne diyeyim 87/4 arkadaşları heyecanla bekliyoruz:cat:

arkadaşım hiç gerilme sakin sakin....bak bende 460 sayarken bir baktım 260 kalmış...sana başarılar diliyorum

konu dışına bi bölüm açtım dilersen bi ara bak:wiinkk:

Son düzenleme:
şafak 35 derken 155' çıkmıştı bir zamanlar toplam 590 gün

hayırlı tezkereler:rendeer:

Hayırlı tezkereler.Allahın seni gittiğin gibi sağ-salim ailene kavuşturman dileklerimle.Vatan sana emanet:cat:

şimdiden hayırlı teskereler olsun kardeşim.:rendeer:bu vatanın sanada ihtiyacı var,biz sıramızı savdık

hoş geldin sefa gerldin arkadaşım esas askerlık şimdi başlıyor kolay gelsin inşallah şansın açıık olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende tam hayırlı tezkereler yazacaktım :p konu eskiymiş :mrgreen: hoşgeldinnn :)

Ozaman konuyu yukarıda tutmayalımda, bırakalım aşağıya karışsın.
Çok teşekkür ederim hepinize. Bundan sonraki org.,fest. ve binumum toplantılarda buluşmak,görüşmek,tanışmak üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar