ben geldimmm

Ben de bi tane MR açacağım sadece baylar üye olsun
baba zaten riderlığın erkek-kadın diye bir ayrımı yokki bence kadın kl :jocolor: :farao: ubu gibi birşey kendi şahsımca sıcak bakmıyorum.....
bence kadınların ön plana çıkma arzusu......

burakoksuz ; sen bu asabiyetle nereye kadar bilmiyorum :silent: :king:
böyle bi oluşum var gayet güzel ve begendiğim bi grup ve üyesiyim eger gerçekten merak ettiğin için sorarsan :farao: da kuruluş sebeplerini neler yaptıklarını keyifle anlatırım :cat:
şimdi Motosiklet .net e yeni bi arkadaşımız geldi biz ona hoşgeldin diyoduk :sunny: :rendeer:

Hoşdeldin eftelya,dostluğun kardeşliğin birliktelik adına herşeyin varolduğu sitemizde senide aramızda görmekten mutlu olduk. :king:

burakoksuz ; sen bu asabiyetle nereye kadar bilmiyorum
insanların bu şekilde gruplaşmaları hoşuma gitmiyor.özellikle kadın-erkek olarak.
bunun asabiyetle bir ilgisi yok.
bu şekildeki grupların çoğuda kadınlar üzerine oluyor zaten benim tepkim buna.

slm millet beni yeni katıldım aranıza yamaham 125 ybr var

Hoşgeldin EFTALYA Yasemin ...ve iyikide geldiniz miya ve seni wr den tanıyorum ancak ciddi bir problemim var ne olur bana yardım edin bir türlü üye olamıyorum daha doğrusu girişim gerçekleşmiyor :pr:
wr hoşgeldiniz ve arftık üyesini vs. msj geldi ancak diğer başka birşey yok şifremi kabul etmiyor falan filan ooffff :silent: :salut:
ne olur bana yardım edin yaklaşık 3 ay oldu ama hala üye olamadım :salut:
sevgilerle mesaj bekliyorum... :king:

ahahaha sen metehanın resmini görmedinde ondan bööle konuşuyon tabi:))
2. riva gezisinin resimlerine bak orda metehan bacımız baltalar elimizde yaparken bi resmi var ondan soora bidaha düşün:))

Kobayashi, o zaman mete_han bacı bu kulübe üye olabilir dimi ... :queen:

selam arkadaşlar, hoşbuldukkkk... herkese teşekkürler :thumright: :thumright: burakcım biz wr olarak motorsiklet konusunda bayan motorsikletciler olarak varız, ama ben seni anlıyamadım :silent: :silent: yani hakketen bu asabiyet nereye ka :king: :king: dar

hasangurleyen' Alıntı:
hoşgeldin benimde ybrem var memnunmusun :cat: :cat:

selam, ben ybr de acemilik atmaya çalışıyorum açıkcası, ama beni zorluyor :pale: bu beim ilk vitesli motorum :) :) şuanda iyi analşıyoruzzz. ama memnunmuyum bu :silent: :silent:

EFTALYA aramiza hosgeldin... :rendeer:

Bu WR ye sadece bayanlar uye olabiliyorsa biliyorsun sanal ortam burasi... uye olanin bayan oldugunu nerden bilecekler?
Sadece bayanlarin bildigi gizli bir soru mu var yoksa da biz bilmiyoruz... :queen:

GreatWhiteShark' Alıntı:
EFTALYA aramiza hosgeldin... :rendeer:

Bu WR ye sadece bayanlar uye olabiliyorsa biliyorsun sanal ortam burasi... uye olanin bayan oldugunu nerden bilecekler?
Sadece bayanlarin bildigi gizli bir soru mu var yoksa da biz bilmiyoruz... :queen:

hoşbulduk arkadaşım :king: wr ye sadece bayanlar üye olmuyor bildiğim kadarıyla :silent: zaten yapılan rutin toplantılarda herkes birbirini :bounce: tanıyor. :) :) ayrıca yeterince azınlık olduğumuz için gizli soruya falan gerek kalmıyor :bestmt: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar