arkadaşlar araıza yeni katıldım şu an bir motorum yok ve almayı düşünüyorum ne almamı tavsiye edersiniz ilk defa kullanıcam
sen candygirl değilsin değil mi?
yeni bayan üyemize hoşgeldin demek isterdim ama kaçırdınız kızı anlaşılan![]()
pixie zaten sayılı bayan üye var gelen kaçıo
:rendeer:........................................Hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
arkadaşlar araıza yeni katıldım şu an bir motorum yok ve almayı düşünüyorum ne almamı tavsiye edersiniz ilk defa kullanıcam
Pro,baska bi topic daha var,onada ugra janim :queen:ooo bayan üye... gel gel :cherry:
her disinin icinde vardir kiskanma,herhalde yeni uye gelirse populerlik duser :queen:tuğçe kıskanıyo musun?![]()
allahtan bayan bi kullanici degilim :cherry:gelen geldiği gibi gidiyo bu kadar üstüne düşmeyin şımartmayın bakın gitmiş bile :salut:
kacirtabilecekmiyiZ bilmem ama ben bu topic'i kitletirim :queen:hoşgeldin.Bakalım bu bayan üyeyide kaçırtabilecek miyiz::winkwink ::151::
sen raflar olabilirmisin ??? sadece kafama takildi. raflar kim diye sorarsan,kiz ismi ile kullanici alan ve sonradan sutlanan bi uyemizbeni kaçıramadılarda nedense bayan olduğuma inanmayanlarda var!!!
son zamanlarda tek mesaj atıp giden bayan nickli yeni üyeler ya böylesine çok sıcak! karşılama mesajlarından rahatsız oluyolar yada bazı manyak erkekler bayan niki alıp milleti işletiyor..sizce hangisi?
ben asil ozelden yazilan mesajlari merak ediyom.bigun sirf bu is icin kiz nickiyle gircem ve msj'lari forumda yayinlaycamson zamanlarda tek mesaj atıp giden bayan nickli yeni üyeler ya böylesine çok sıcak! karşılama mesajlarından rahatsız oluyolar yada bazı manyak erkekler bayan niki alıp milleti işletiyor..sizce hangisi?
ben asil ozelden yazilan mesajlari merak ediyom.bigun sirf bu is icin kiz nickiyle gircem ve msj'lari forumda yayinlaycam
burasini yonja'ye cevirmeye calisiyolar :farao:
Kız kıza takılırsınız artık...... Zaten eğilimlerinin olduğunu anlamıştım..:queen::queen: