ben geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar araıza yeni katıldım şu an bir motorum yok ve almayı düşünüyorum ne almamı tavsiye edersiniz ilk defa kullanıcam

arkadaşlar araıza yeni katıldım şu an bir motorum yok ve almayı düşünüyorum ne almamı tavsiye edersiniz ilk defa kullanıcam

sen candygirl değilsin değil mi?

yeni bayan üyemize hoşgeldin demek isterdim ama kaçırdınız kızı anlaşılan :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafama bi taş düştü sanki :)

Selamm Aramızaa Hoşgeldinn Katılmcı Olman dileğiyleee :bounce:

hoşgeldiniz..umarım kalıcı ve katılımcı olursun bu arada kendinizden bahsetmemişsiniz hiç. istanbuldan mı? motorunuz varmı? gibi...gibii... :)

pişthhhh lahnn..potansiyell sapıklarr...ıllaa ılaa....nesee ..hoş gelidin beş gitiinhh...

600 üstü racing tavsiye ederim:p
şakası bi yana ben CBF 250 ile başladım bu sene biticek inşallah 600 cc düşünüyorum ikinci adım

ooo bayan üye... gel gel :cherry:
Pro,baska bi topic daha var,onada ugra janim :queen:
tuğçe kıskanıyo musun? :)
her disinin icinde vardir kiskanma,herhalde yeni uye gelirse populerlik duser :queen:
gelen geldiği gibi gidiyo bu kadar üstüne düşmeyin şımartmayın bakın gitmiş bile :salut:
allahtan bayan bi kullanici degilim :cherry:
hoşgeldin.Bakalım bu bayan üyeyide kaçırtabilecek miyiz::winkwink ::151::
kacirtabilecekmiyiZ bilmem ama ben bu topic'i kitletirim :queen:
beni kaçıramadılar ;) da nedense bayan olduğuma inanmayanlarda var!!!
sen raflar olabilirmisin ??? sadece kafama takildi. raflar kim diye sorarsan,kiz ismi ile kullanici alan ve sonradan sutlanan bi uyemiz

son zamanlarda tek mesaj atıp giden bayan nickli yeni üyeler ya böylesine çok sıcak! karşılama mesajlarından rahatsız oluyolar yada bazı manyak erkekler bayan niki alıp milleti işletiyor..sizce hangisi?

son zamanlarda tek mesaj atıp giden bayan nickli yeni üyeler ya böylesine çok sıcak! karşılama mesajlarından rahatsız oluyolar yada bazı manyak erkekler bayan niki alıp milleti işletiyor..sizce hangisi?
ben asil ozelden yazilan mesajlari merak ediyom.bigun sirf bu is icin kiz nickiyle gircem ve msj'lari forumda yayinlaycam
burasini yonja'ye cevirmeye calisiyolar :farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben asil ozelden yazilan mesajlari merak ediyom.bigun sirf bu is icin kiz nickiyle gircem ve msj'lari forumda yayinlaycam
burasini yonja'ye cevirmeye calisiyolar :farao:

Kız kıza takılırsınız artık...... Zaten eğilimlerinin olduğunu anlamıştım..:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar