Ben Geldim :)

Arkadaşlar herkese selam.

Aylardır süren motorsiklet rüyalarım sona ermek üzere. Motorum istanbuldan bir kaç gün içerisinde geliyor. Yeni başlıyorum hevesliyim, aşığım, hatta delisiyim :cherry:

Yeni başladığım ve uygun olduğu için aprilia rs125 tercih ettim ilk motorum olarak, inşallah hayırlısıyla gelecek yaza kazasız belasız yükseltirim.

Şuan ehliyet kusunada yazılmış durumdayım, ağustos'ta elime geçecek ehliyetim inşallah bir problem olmazsa.

motor kullanma konusunda acemiyim doğrusu, bu konuda neler önerirsiniz, ayrıca diğer önerilerinize de açığım..

:bestmt:

xerci, hoşgeldin! gelicek olan motorun şimdiden hayırlı olsun.. forumlarda motorunla ilgili yorumlar bulabilirsin.. iyi sürüşler

hoşgeldin kardeşim motoru istanbulda nereden aldın fiyatı nedir bildirirsen sevinirim tekrar hoşgeldin :rendeer:

motoru istanbuldaki bir tanıdığım aldı, ben nereden aldığını bilmiyorum. fiyatıda 3500ytl. 26.000km de. motordan anlayan arkadaslar var sag olsunlar beni uzmeyeceklerine garanti verdiler, bende onlara guveniyorum herzaman :)

Hoşgeldin xerci, madem rs125 gibi bir motor aldın ve yeni başlıyosun hondanın verdiği eğitim sürüşlerine mutlaka katılmalısın bence.

usta valla hoşgeldin bi bize nasip olmadı motorsiklet almak :salut: neyse hayırlısıyla oda olur :cat:

gurkanaykut, darışı başına. gerçi benimkide henüz gelmedi bekliyorum heyecanla :)

xerci hoşgeldin,motırın hayırlı olsun,allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, tüm camiamıza.Ehliyet olayınada hemen girdiğin için kutlarım seni ha bide kaskı çıkarmıyalım başımızdan :thumleft:

:cat: :cat: :rendeer: selam kardeş ben vural takma adım akrep sen alıcan motorunu ben daha lamadım sana iyi şanslar sana msn mı verım konusalım [email protected] :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar