Ben geldim!

Merhaba, geliyorum demeden geldim. Modifiyecileri, anlamadığı konuda ahkâm kesenleri, laf olsun torba dolsun, böylece mesaj sayım artsın diye her mesaja "eline sağlık birader" muadili "cevap" yazan lüzumsuz adamları, "hayatımda bir yara bandı bile yapıştırmadım, tarif edin de motosikletime bir beyin ameliyatı yapayım" diye mesaj yazan kendini bilmezleri ve daha nicelerini rahatsız etmek için buradayım. Motorum yok, gelecek yaz başına kadar alınca da hepinizin burun kıvırarak baktığı ucuz bir Çin malı alacağım. Tüm forumdaşlarımı saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlarım.

Not: Adımı vermeyeceğim, çeşitli mahfillerde beni Şimşir Tarak diye tanırlar, çok iyi saç tararım.

Super Moderator
Forum, hayata tepki olarak doğan insanlara karşı oldukça alışık bir ortamdır, siz de bu ortama ayak uydurmakta zorluk çekmeyecek gibi gözüküyorsunuz, zira ilk mesajınız gerçekten takdire şayan..

Hoş gelmişsiniz Şimşir Tarak Bey! Ben de sizin durumunuzdayım, bir kaç gün önce üye oldum foruma. Nasipse ben de motosikletimi önümüzdeki sezona kadar alacağım. Rahatsız etmek konusundaki yorumlarınıza aynen katılıyor ve sonuna kadar destekliyorum. Benim de ilk tanışma konum aşağılarda olmalı, tekrar hoş geldiniz. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Yerimizi alalım :)
hoşgeldin, biz kelbaşlar da seni bekliyorduk.

Kardeş hoşgeldin ama buranın dayısı benim, aar ol :jocolor:

Bu söylev KUVVETMİRA abinin tarzına benziyor !Yinede hoşheldin E.TARHAN abim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar