Ben Geldim

bütün gün evdeydim, siteyi bol bol inceleme vakti buldum. Hoşuma gitti bi ben eksiğim dediğim aldım karakalem motorumu geldim.
yanda görmüş olduğunuz motor MV Agusta F4 750S.
bende motor yok şimdilik daha dört tekeri aşamadım. Favorim Yamaha R1, racing severim. Eğer olursa yamaha olsun, siyah olsun jantlarına kadar hatta gösterlerin sadece kadranları beyaz olsun bide sayılar kaç yaptığımı göreyim. Daha çok yazardım ama sanırım bu kadar yeterli. Umarım daha uzun süre görüşürüz.

hoşgeldin ve herşey gönlünce olsun .hayalindeki motorun dıger özellıklerınıde beklerız .ve umarım kavuşursunuz

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin aramıza.:rendeer:
bi eksiğimizi daha tamamlamış olduk sayende:p

hoş geldin sefalar getirdin takım hala tamam değil üye sayısı her geçen gün artıyor ona göre:wiinkk:

selam dostum
sanırım aramıza motorluressam katıldı .bak negüzel büyüyoruz her meslekten dostlarımız oluşuyorr .

hoşgeldin :)

kılıçbalığı' Alıntı:
selam dostum
sanırım aramıza motorluressam katıldı .bak negüzel büyüyoruz her meslekten dostlarımız oluşuyorr .

hoşgeldin :)

Ressam değilim, alakam yok : ) sadece karakalem motor çizmeyi seviyorum çünkü boyama kabiliyetimde yok.
Diş Hekimliğinde okuyorum Adım Ayşe.
Çizdiğim motorun gerçek resmini buraya koymaya çalıştım ama yapamadım ya nasıl koyuyoruz ?Bazılarında gördüm yapabiliyorlar ama bana URL adresi yaz diyo.

Aramıza HOŞGELDİN.......:bounce:
Deesis
:bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin ayşe.umarım istediğin motosiklete kavuşursun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar