BEn GELDİİİİM....:)

hepinize slm arkadaşlar...
bn kürşat foruma mersinden katılıyorum:) 16 yaşında olduumdan dolayı henüz motosikletim yetmio...yoksa fizikten bişe yok fazla bile:p (1.90 ım da azcık :cherry: eh ende var birass neyse konumuz bu değil...

17 yaşında a2 veriolar sanırım öyle duydum yani bn gelecek yaza ehliyet alabilirim yani...
tam bi motosiklet hastasıyım (olmasan burda işin ne :sunny: ) bi scooterlara ısınamadım diğer tüm modelleri seviyorum...özellikle chopper lara aşığım:)
son olarak forumun yaş ortalmasını küçülttüm biraz sanki ama idare edin artık...:)
:bestmt:

hoşbulduk...da ehliyeti aldıktan sonra hakkaten aranızda olcam :cherry: mersinden istanbul turlarına bilem katılırım ehuehehe ya da sizide bekleriz :)

Süper Moderatör (BBRR)
kurssat,
aramıza hoşgeldin :rendeer: taze kan iyidir :cat:
sitede dolaş çok ama çok bilgin olacak :bounce:

walla haklısın bbrr hakkaten şimdiden azcık bişeler kapmaya başladım mesela hiç bi zmn bi cbr 125 e binemiicem...altımda bisiklet gibi kalacağını bildiğimden...:)
motosiklete daha bu yaz sardım ztn seneye a2nin geleceğini öğrenince :bounce:
bnim boya endurodan başka gitmez mi acaba (1.90) :)

aleykümselam dostum, hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu ehliyetini korumalarını kıyafetlerini alırsın. allah cümlemizi kazadan beladan korusun (amin)

önce ehliyetimi almayı düşünüorum ztn korumasız da olmaz tabi mersinde acayip tipler var ama şimdiye kdr kasklı iki kişi gördüm:)

slm kürşat sende bende 2 mersinli yeniyiz.
hayde kalk daha çok merinliye sevdirelim motru :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar