Ben de yeni üye oldum

Adım Ali KAYA, yaşım 31, Evli ve 1 oğlum var. Bu yaz ilk motorumu aldım. Honda FJS 400 Maxi Scooter, daha 1700 km yaptım ve alışmaya çalışıyorum. Şimdilik işime gidip gelirken kullanıyorum, ilk zamanlar büyüklüğünden ve ağırlığından oldukça zorlandım, şimdi biraz daha iyi, güvenliği elden bırakmadan eksikleri öğrenmeye çalışıyorum. Sevgiler, kazasız günler...

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

hoşgeldiniz:rendeer: allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoş geldin Ali.:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
hoş geldin, hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
mt.izmir adına hoş geldin. sevgiyle kal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz sefa getirdiniz buyrun şöyle gezilere toplantılara etkinliklere alalım sizi:):)

slm arkadaşlar ben uzun zamandır sizlerin msjlarını imrenerek okumak dışında teknoloji özürlü olduğumdan ötürü aranıza katılamıyordum kendimi aştım ve artık aranızdayım adım gülşah önce eğitim diyen tiplerden olduğum için bi motorum yok ilgim çok burda olduğum için mutluyum ve gelişmeme yardımcı olacak tüm yazılarınızı bekliyorum kazasız belasız yolculuklar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza katıldığınıza çok sevindik.Umarız etkinliklerimize katılır hoşça vakit geçirirsiniz.Bu arada motorunuz seri bir makinaya sahiptir ve topiklerdede bilgi alabileceğiniz konular mevcuttur.Kazasız belasız sürüşler ...Reha:cat: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar