ben de varım

adım furkan ben 10 yaşındayım 4e gidiyorum askon isimli üyenin oğuluyum ve motorları seven biriyim sizi siteden takip ediyorum bu siteye üye olmak istiyordum sonunda oldum:) motorlara artçı olarak biniyorum keyif alıyorum.ilk motora hazefende cros 50cc kullandım ve ilk düsüsümü yaptım:) .Simdi babamla cok yer gezdik ilk olarak toplum hacı sayid'de kahvaltıya katıldım.toplu gezmek cok zevklıymıs. Yagmurda dahada zevkli oluyor.Ümit abi ile tanıştım ona sevgiler.buyudugumde ktm istiyorum.hepinize kazasız sürüşler dilerim.ben buyumeye devam ediyorum lutfen beni bekleyin:)

hoş geldin sitenin en küçüklerindensin.Artık ehliyet alcak döneme gelene kadar baya bilgi birikimin olur..

vauuu hoşgeldin :):) cok güzelmiş yaşın:) bi sürü şey öğrenirsin herhalde gerçekten :) bolbol konuşmak dileklerimizle:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin kardeş kalıcı olman dileğiyle

Hoşgeldin

84i64hugfu.gif

Furkan abi hoş geldin.
Anlattığına göre sen zaten motorcu doğmuşsun. O düşüşün de inşallah ilk ve son olur...
Sana yıldızlı on puan...:cat:

askonun oglu furkan hoşgeldin güzel kardeşim....
okulu ihmal etmeden tüm gezilerimizde senide görmek istiyoruz yakışıklı :rendeer:

oğlum keşke senın yaşında benımde böyle bir stede üyeliğim olsaydı.Zaten site yoktu bildiğim bir tek merter sitesi vardı:mrgreen:motor lara karşı ilgin cok var ama önce eğitimini iyi alman gerekıyor .Onun icin doğru adrestesın burada yazılan lar tecrübe ile yazılıyor. Burada aynı zamanda hiç kimse birbirini tanımasa bıle yardımlasmanınörneklerı sergılenıyor.olurda bir şey öğrenmek istersen cevap gecıkmeden gelıyor.Sende bu değerli insanlara teşekkürünü eksık etme aramıza HOŞGELDIN:rendeer:DERSLERINE İYİ CALIŞ SÖZ MOTORUN OLACAK tabi ormanda dolsabılırsın
oğlumu sıcak karşılayan herkeze teşekkür ederım :rendeer:HALIL kardeş resım eklemişsin sağolasın

Üyeliğin hayırlı olsun furkan aramıza hoş geldin

Sitenin genç ktmcilerindensin ilerideki zamanlarda eminimki sende iyi bir ktm ci olacaksın.Bundan sonraki hayatının geri kalanında başarılarının devamını diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar