ben de motorcuyum kardeşim

Motosikleti
Voge 250RR
İzmit santral yokuşundan iniyorum mapsten isteyen bakabilir, kasisli ve ızgaraların bol olduğu bir yol 70le bile seke seke gidiyorum. Aynama baktım arkadan tahminimce 120yle gelen beyaz bir araç gördüm. Ben sol şeritte her zamanki gibi şeridimin tam ortasından gidiyorum, sağ şeritte de bacak bacak üstüne atmış şeridin tam ortasından giden kurye var. Aynadan görür görmez en sola yanaştım araba zıpladı kızaklama sesiyle beraber az kalsın kuryeye çarpıyordu en sola yanaşmama rağmen. Bahsettiğim yokuş dik bir yokuş bu arada.

Işıklarda durdu kırmızı yanıyordu yanına geldim bir sıkıntı mı var abi adamı eziyordun diye sordum. Müziği kapattı başta kimi la dedi sonra kuryeyi öldürücektin adam akıllı sürsene dedim, kardeşim ben de motorcuyum cbr650'm var ben onu düşünemiyor muyum sence dedi. Motorcu motorcuya bunu yapmaz diyince de bana sen ilk defa mı motor sürüyorsun makas atıyorum rahatta kal dedi sonra yeşil ışık yandı uzadı.

İleride yine ışık var tabi yine yanına yanaştım ne oldu diye sordu, ben de ne ne oldu ne anlatıyon dedim. Meğer benle yarışıyormuş, geçtim işte ne oldu dedi :)

Neyse yine büyüklük bizde kalsın zaten o kırmızının 20 saniyesine temiz bi dayağı sığdıramazdım, ileride de bariyere giriyodu zaten.

Evet evet, siz de motorcusunuz herkesten aynı cümleyi duyuyoruz ülkede motorcu olmayan kaldı zaten de, siz ve sizin gibiler motorcuysa ben motorcu değilim ya ..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
izmitte neredeyse her ışıkta yarışılıyor ben de takıntılıyım yarım devri geçmem her seferinde geçiyorlar hiç de umrumda olmuyor gülüyor geçiyorum santral yokuşu hariç orada götüm yemiyor olabildiğince yüksek devir iniyorum

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Kamera varsa görüntüyü polise ver. Ehliyeti alınsa yine sürer bunlar ama belki para cezası falan öder.

Bu tip insanların hayattan beklentisi kalmamış. Sadece kendilerini öldürseler bunu da anlayacağım ama bir de masumların canına mal oluyorlar.
Ne diyeyim? Allah beterinden korusun.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Onlar erkeğin hası, biz değiliz.
Çok hızlı, çok agresif ve çok tehlikeli motor kullanırlar çünkü herkes onlara bayılıyor. Çünkü sadece onun motoru var.
Kızlar dönüp vaooov erkeğe bak diyorlar. Telefon numarası almak için peşlerine düşüyorlar.
Mesela bunlar alkol kullanan tiplerse, sorulan 100 kişiden 100'ü çok içer bir byük iki büyük havada uçar ama ona hiç birşey olmaz. :)
Motosiklet ilana koyarlar girip bakınız hepsi süslü püslü etiketli vs ama hiçbirinde hasar kaydı yoktur. Hiçbir zaman kaza yapılmamıştır.
Hep olduğu yerde devrilir, yan yatar. :)

Eğitim yok bizde eğitim, sorun o. Ailesinin eğitmediği varlığı hiçbir kurum eğitemiyor arkadaş ben onu anladım.
Genç onlar normal deniyor ya, bizde bir ara 18-20 yaşlarında olduk arkadaşım ama kimseye saygısızlık etmedik. Hak gasp etmedik. Kimseye rahatsızlık vermedik.

Gelinen şu noktada, azınlık olduk maalesef. Doğru onlar yanlış biz gibi görülüyor. Yazık.

Motosikleti
yok
Dediğin gibi izmit santral yokuşunu arattım kazayla beraber can verenler de var.

Adamlar o kadar 30 hız sınırı ve YAVAŞ ışıkları koymuşlar ağır taşıtlar zaten yasak ama sen 70 le mi gidiyorsun? herif 120 ile gidiyor olabilir ÖNCE SEN KENDİNE BAKACAKSIN

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Genç onlar normal deniyor ya, bizde bir ara 18-20 yaşlarında olduk arkadaşım ama kimseye saygısızlık etmedik. Hak gasp etmedik. Kimseye rahatsızlık vermedik.
En önemli noktası bu. Bize zamanında öğretildi kimseyi rahatsız etme kimsenin hakkına girme diye.

Lise yıllarımda yaz tatillerinde eve gelince babamdan bira parası isterdim, akşam arkadaşlarla bira içicez derdim, kimseyi rahatsız etmeyin, sizi karakollardan hastanelerden toplamayayım deyip para verirdi, hatta bazen şehrin kıyısındaki tepede manzaraya karşı bira içtiğimiz yere arabasıyla o bırakırdı hepimizi ama dönüşte 3-4 arkadaş yürüyerek dönerdik zaten altı üstü şehrin 1km dışında bir yerdi bizim mangal yakıp bira içtiğimiz yer. Tabi bu deidklerim 80'li yıllarda oluyordu.

En önemli noktası bu. Bize zamanında öğretildi kimseyi rahatsız etme kimsenin hakkına girme diye.

Lise yıllarımda yaz tatillerinde eve gelince babamdan bira parası isterdim, akşam arkadaşlarla bira içicez derdim, kimseyi rahatsız etmeyin, sizi karakollardan hastanelerden toplamayayım deyip para verirdi, hatta bazen şehrin kıyısındaki tepede manzaraya karşı bira içtiğimiz yere arabasıyla o bırakırdı hepimizi ama dönüşte 3-4 arkadaş yürüyerek dönerdik zaten altı üstü şehrin 1km dışında bir yerdi bizim mangal yakıp bira içtiğimiz yer. Tabi bu deidklerim 80'li yıllarda oluyordu.
Lise de okurken kaç yaşındaydınız? Birden Hababam Sınıfı canlandı gözümün önünde.

Motosikleti
Lise de okurken kaç yaşındaydınız? Birden Hababam Sınıfı canlandı gözümün önünde.
16-17 yaşlarında falandım. 14 yaşımda başlamıştım liseye, bir yıl hazırlık okuyunca toplam 4 sene 14 - 18 yaşlar arası diyeyim. 84-88 yılları arası.

Motosikleti
Aydın bir babanız varmış. Tebrikler
Bizim Trakya'da liseli gençlerin bira içmesi normal karşılanırdı. Küçük ilçe zaten o zamanlar daha da küçük, herkes birbirini tanıyor, bira içsek sorun olmazdı ama bakkaldan sigara alsak ya da şehrin başkalarının göreceği yerlerinde sigara içsek bir şekilde eve haberi giderdi de fırçayı yerdik.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Dediğin gibi izmit santral yokuşunu arattım kazayla beraber can verenler de var.

Adamlar o kadar 30 hız sınırı ve YAVAŞ ışıkları koymuşlar ağır taşıtlar zaten yasak ama sen 70 le mi gidiyorsun? herif 120 ile gidiyor olabilir ÖNCE SEN KENDİNE BAKACAKSIN
70 bu yol için normal belki bi tık sınırda bitmeye yakın ışıklara gelirken hız sınırı 30a düşüyor kendi videomdan buldum

Motosikleti
Voge 250RR
70 bu yol için normal belki bi tık sınırda bitmeye yakın ışıklara gelirken hız sınırı 30a düşüyor kendi videomdan buldum
Dediğin gibi zaten bu yolun ideali 70 o yolda 30la hangi şeritte gidersen git izmitimin güzel şoförleri biçer geçer seni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genç onlar normal deniyor ya, bizde bir ara 18-20 yaşlarında olduk arkadaşım ama kimseye saygısızlık etmedik.
Bu arada bahsettiğim bi araç sürücüsüydü, aracı d segment olduğundan kaynaklı olmalı ki kendini kanıtlama çabası içerisinde 30 yaşlarında bir "adam"dı. 18 yaşındaki çocuk olan ben az önce onun kuryeyi öldürüyor olduğunu söylerken o ilerideki ışıklarda ne oldu? Nasıl geldim gördün mü gibi hava atma peşindeydi. En çok da şaşırdığım nokta zaten 30 yaşlarında birisi olmasıydı o yaşta nasıl bu kadar ergen cahilliği içerisinde olabilir anlayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tip insanların hayattan beklentisi kalmamış. Sadece kendilerini öldürseler bunu da anlayacağım ama bir de masumların canına mal oluyorlar.
Ne diyeyim? Allah beterinden korusun.
Zaten sinir olduğum nokta bu madem cbr'ın var çık onla kendin ne b*k yiyorsan ye birine arkadan çarpsan hiçbir zarar vermezsin kendi kendine geberir gidersin, en az 1 tonluk arabayla motorcunun canına kast ediyorsun ekmek peşinde sakin sakin giden bir kurye, sakin sakin giden kurye de zor bulunur bari onu rahat bırak

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bizim Trakya'da liseli gençlerin bira içmesi normal karşılanırdı. Küçük ilçe zaten o zamanlar daha da küçük, herkes birbirini tanıyor, bira içsek sorun olmazdı ama bakkaldan sigara alsak ya da şehrin başkalarının göreceği yerlerinde sigara içsek bir şekilde eve haberi giderdi de fırçayı yerdik.
80'ler bir acayipti ama: Lisede okurken okul çıkışı okul kıyafetlerimizle Taksim Şadırvan Birahanesinde (çok uzun zamandır Burger King olarak çalışıyor) bira patates tava tuzlu fıstık yapardık arkadaşlarla. Kimse de garip garip bakmazdı. Hey gidi günler...

Motosikleti
Voge 250RR
Kullandığın kamera modeli nediri bu arada 9:50de kırmızıda geçiyon yine başka bi lavuğu takip etmek için şunlara uymayın gözünüzü seveyim ya

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Targıt BOZAL, gençlerin kaavelerde, çay bahçelerinde bira içmesi yüzünden, tam da o zamanlar birayı meşrubat sınıfından çıkarıp alkollü içki sınıfına sokmuştu. Mezarında ters dönsün, olmadı bir daha dönsün.
Ahmak Özal'a gaz verip mezarını bir daha deştirsek mi acaba? :rolleyes:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... tam da o zamanlar birayı meşrubat sınıfından çıkarıp alkollü içki sınıfına sokmuştu ...
Tarikatçı adamlar işte, ne bekliyorsun ki? Bira meşrubat gerçekten de (gidon/direksiyon başına geçmek vb. hassas bir şey yapılmayacaksa!) 1-2 taneden bir zarar gelmez. İçmeyi bilmek lazım.

45 dakika kadar önce...

Bakırköy İncirliden giriş yaptım.
Sola, tek yön gidiş olan bir sokağa dönüş yapacağım.
Sinyalimi verdim.
Arkadan gelen uzakta bir motosikletli var.
Benim sinyalimi görünce gaza bastı.
Motorda 50cc anteplilerin sattığı motordan.
Dönüşe 5 mt kadar kala sinyal verdi.
Sol tarafımdan beni keserek dönüşe girdi.
Ben böylelerine artık muşt diyorum.
Puşta seslendim.
"neden önümü kesiyorsun. sinyalimi görmüyormusun" diye.
Döt lalesi. Bana kendi sinyalini gösterip "sinyal verdimya" diyor.
Neyse bu devam etti.
50metre sonra sağa dönerken kendi kendine aynı dötlüğü yaparken düştü muşt.
Oralı bile olmadan, kahkahalar eşliğinde yoluma devam ettim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar