ben de kaza yaptım :((

bugun saat 14.30 sularında taksim bambinin önunde kaza yaptım arkadaşlar, bu kazadan sonra artık motorcu kişiligimi bırakabilirim, malum ailedekiler işte :( neyseki ben de bisey yok, fakat motorum için aynı seyi soylemek zor. Allah kimseye vermesin, ben gayet yavaş ve dikkatliydim, fakat karsıdan gelen ÖKÜZ yüzünden motorumdan oldum. bu yuzden herkes dikkatli kullansın motorunu, tekeriniz düz bassın!! ::(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun arkadasım da
neden bırakıyosun bi kasa yaptın die anlamadım:silent:
bi de anlat bakalım nası yaptın kasayı :silent:
tekrar gecmiş olsun sana bişe olmaması sevindirici

Geçmiş olsun babocan.. Vallahi üzüldüm şimdi bak... Hemen kırılma bu motosiklet olayına.... Kızgınsın.. Yeni bitane alırsın inşallah... Tekrar geçmiş olsun ,Allah beterinden saklasın paşam....

ya normalde bırakmak istemiyorum da ailemi kıramıyorum şimdi, onlar kendini suçluyo su an bana motor almakla. kazaya gelince sıraselviler yolundan taksim meydanına dogru geliyodum, ANGUTUN biri önume atladı arabasıyla bana çarptı ben de iki seksen uzadım. işte koruma ve kaskın faydalarını fazlasıyla gördum bugun.

geçmiş olsun.sende birşey olmaması sevindirici ama keşke motorun için de aynı şeyi söyleyebilseydik.

ben iyiyim Allah'a şükür, zaten kaza yerinde kalktım ayaga baktım ben iyiyim, direk motora koştum içim parçalandı :( ama yapacak bsy yok..

gecmıs olsun kardes...arkadaslar dıkkatlı olun bıraz fazla kaza oluyo bıraz....aman dıkkat..

sagolun arkadaşlar, evet lütfen dikkat edelim, biz iyi sürücüler olsakta dışarda çok öküz var!!

motorun pek hasarı oldugu söylenemez ya, ön tarafın granajları patladı, sag taraf komple degişcek, gidon yamuldu, depom yamuldu, farlarım patladı, aynalar pert, selem koptu, falan filan, nyseki sigorta ödicek karşı tarafın :)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun, bizde motosiklete saygı yok, bak fransada polis motora çarpmış, ülke karıştı, adamlar napacaklarını şaşırdılar.

geçmiş olsun abicim olayı paylaşmak istermisin bizimle Allah'a şükürler olsun daha kötüsüde olabilirdi:cat:

sagolun arkadaşlar, evet lütfen dikkat edelim, biz iyi sürücüler olsakta dışarda çok öküz var!!

motorun pek hasarı oldugu söylenemez ya, ön tarafın granajları patladı, sag taraf komple degişcek, gidon yamuldu, depom yamuldu, farlarım patladı, aynalar pert, selem koptu, falan filan, nyseki sigorta ödicek karşı tarafın :)

doğru söylüyorsun aslında bütün motorcuları toplayıp bu öküzleri yoldan tek tek toplayıp bir ahıra bağlamak lazım aslında...:queen::queen:

geçmiş olsun..:rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım
aslında çok korkuyolar motosiklet kazalarından ama doğuştan dikkatsiz ve beceriksiz oldukları için kazalar kaçınılmaz oluyo..
geçen yaz benim arka fren ayarındaki bir sorundan duramayıp bitane hyundai ye çarpmıştım arkadan gerçi ufak tefek bi kaç çizik dışında bişey yoktu bende,adama ben kalkıp ne diyeceğimi düşünürken herif direk ben çarpar çarpmaz gazlayıp kaçtı :)

bugun saat 14.30 sularında taksim bambinin önunde kaza yaptım arkadaşlar, bu kazadan sonra artık motorcu kişiligimi bırakabilirim, malum ailedekiler işte :( neyseki ben de bisey yok, fakat motorum için aynı seyi soylemek zor. Allah kimseye vermesin, ben gayet yavaş ve dikkatliydim, fakat karsıdan gelen ÖKÜZ yüzünden motorumdan oldum. bu yuzden herkes dikkatli kullansın motorunu, tekeriniz düz bassın!! ::(

aynı seyı bende yasadım ve vurmama sebep olan serefsız kactı

doğru söylüyorsun aslında bütün motorcuları toplayıp bu öküzleri yoldan tek tek toplayıp bir ahıra bağlamak lazım aslında...:queen::queen:

geçmiş olsun..:rendeer:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum gecmıs olsun uzuldum dedıgın gıbı okuzlar cok bu helekı ıstanbulda ah ah dun aksam bende bambının oraya cekmıstım motoru

derbi ilemi kaza yaptın.Yoksa honda ilemi? :silent: Geçmiş olsun.Karşı taraf ödüyorsa sevindim :cat::rendeer:

Çok çok geçmiş olsun...
Aileyi ikna yöntemleri geliştir kardeşim.. Yayayken arabanın altında can verenleri örnek göster.. Her işte bir hayır vardır, bununla atlattım şükürler olsun.. Belki bu kaza olmasaydı canımdan olacağım bi kazaya karışıcaktım bu kaza beni kurtardı gibi polyannacılıklar geliştir.. Tecrübeyle sabittir kesinlikle ikna oluyorlar :cherry:

Yalnız ben herhangi bi devrilmede bile karpuz gibi yere düşüyorum.. Şu kaza yaptımda bana bişey olmadı kısmında bana yardımcı olur musunuz? Her kazada motosiklet sağlam çıkıyo beni perte ayırıyolar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar