Ben de katıldım aranıza

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞ GELDİN HERKEZ AYNI AMAÇ İÇİN BURADA BİŞEOLMAZ KAFANI YORMA İSTEDİĞİNİ SOR BİRİLERİNE BİŞELER SORMAK İSTİYORSAN AVATAR (RESMİNE TIKLA) ORADAN KİŞİ LİSTENE EKLE İSTEDİĞİNİ MSN Sİ DE ORDA OLUO İSTERSENDE MSN DEN KONUŞ BÖYLELİKLE İSTEDİĞİN BİLGİYE ULAŞIRSIN BEN ŞAHSEN ÖYLE YAPTIM HATAY-Dörtyoldan SELAMLAR

Çok teşekkür ederim abi. Hatta ilk sorumu sana sorayım.Honda Cbr ile Cbf arasında ne fark var?:silent:

senin amacın ne yani motosikleti ne amaçla kullanacan.seçimin nedir ufak hacimli naked mi,cross mu,racing mi arıyon ona göre cvb verelim.

senin amacın ne yani motosikleti ne amaçla kullanacan.seçimin nedir ufak hacimli naked mi,cross mu,racing mi arıyon ona göre cvb verelim.

Abi ben yeni başlayacam(vitesli).Şehir içi ve şehirler arası olarak düşünüyorum.Başlangıç için başka alternatflerde düşünebilirim.Şimdilik sadece fikir aşamasındayım.Ehliyetle birlikte yeni motora geçmeyi düşünüyorum...:wiinkk:

Abi ben yeni başlayacam(vitesli).Şehir içi ve şehirler arası olarak düşünüyorum.Başlangıç için başka alternatflerde düşünebilirim.Şimdilik sadece fikir aşamasındayım.Ehliyetle birlikte yeni motora geçmeyi düşünüyorum...:wiinkk:

benim yercihim cross lardan yana niyemi;tecrübelerim
1)türkiye yolları bom bok.uzun mesafelerde eğer yol kısmen bozuksa veya tamammen bozuksa bi süre sonra sert motorlar naked vs motorlar rahatsız eder.
2)cross ların şanzımanı farklıdır diğer motolara göre yumuşaktır.motorun m 'sinden anlamayan biri bile motoru ilk kalkışta södürmez.
3)diğer motorlardan 1 farkı vardır,her motorun gittiği yerden gider ama cross un gideceği yolda hiçbir motor gidemez veya duruma göe zorlanır veya biyerlerinden ses gelmeye başlar cross ta bu yoktur.
4)grenajları yumuşaktır esner kolay kolay kırılmaz.
5)özellikle profesyonel olmayan çin cross ları nın parçaları ucuzdur ve kolay bulursun.
6)genellikle şahsen dikkat ettiğim özelliklerden bitanesidir.ön-arka disk frendir buda bi süe sonra uzun yolda yorulduğunda sende güç kalmadığında frene asılamadığından bazı ani durumlarda dokun ma ile frenaj sağlar buda şu demek kaza riski azalır.ayrıca frenlere su gelse bile disk frenle de kolay kolay fren tutmamazlık olmaz.
benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest bu arada tavsiye ettiğim modeller skyteam st 200,zealsun gy 200,asya gy 200-eğer durumun iyiyse yamaha dt 125 r :)

benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest

Ne demek abi olur mu öle şey . Çok teşekkür ederim yazdıkların için ama süpersport a olan merakım dan mı bilmiyorum ama onun üzerinde yoğunlaşıyorum...

hoşgeldin :rendeer:

evet ayni benim gibi bi arkadas :D

hos geldinn benimde motorsikletim yok (az kaldi almama)
kimse ne işin var burda demedi:D

benim yazacaklarım bunlar aydınlattıysam ne mutlu bana eğer bana uyupta cross alırsan sonrada memnun kalmassan pişman olursan sövmek serbest

Ne demek abi olur mu öle şey . Çok teşekkür ederim yazdıkların için ama süpersport a olan merakım dan mı bilmiyorum ama onun üzerinde yoğunlaşıyorumozaman sahibinden.com sitesine gir,ordan racingler bir bak istersen:)

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar