Ben de katıldım aranıza

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bir süredir siteyi misafir olarak takip ediyordum. Motosiklet almadan üye olmayım diye düşünüyordum. Ama baktım ki motosiklet alamıyorum dostlar bizi böyle de kabul eder diye düşündüm. Ha bu arada Makine Yüksek Mühendisiyim ve İzmir'de oturuyorum. Soracağım çok şey var , kafanızı şişirebilirim.

hoşgeldin istediğin kadar soru sorabilirsin biz ne için buradayız.yardımcı olmak için.....:)

hoşgeldinizz bende motorumu almadan üye olmuştum kısa süre sonra bu sitedeki yorumlar ve araştırmalar sayesinde motoruma kavuştum,darısı sizin başınıza inş... :)

Hoşbulduk arkadaşlar. Motosiklet tutkum aslında eskilere dayanır. Ortaokul yıllarında GPX 600 , GPZ 500 motorlarda artçı olarak takılıyordum. O gün bugündür artçılığım devam ediyor. Yakın bi tarihte motosiklet almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı istiyeceğim zaten. Hemen ilk baştan sıkmayalım herkesi

hoşgeldin aramıza. Merak ettiğin bütün sorulara sitemizden cevap alabileceğine emin ol abi.

Hoşgeldin aramıza katılımcı olman dileğiyle ...:rendeer: istediğini sorabilirsin birisi muhakkak cevaplar..:cat:

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bir süredir siteyi misafir olarak takip ediyordum. Motosiklet almadan üye olmayım diye düşünüyordum. Ama baktım ki motosiklet alamıyorum dostlar bizi böyle de kabul eder diye düşündüm. Ha bu arada Makine Yüksek Mühendisiyim ve İzmir'de oturuyorum. Soracağım çok şey var , kafanızı şişirebilirim.

Ajdarı tanıyonmu oda Makina muhendısı tekirdagdan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar