bencede görüşmek yaramıyor sana :mrgreen:aslında sima hiç yabancı gelmiyor emme , hep o jesse nin suçu :cherry: yok yahu biz en iyisi telden görüşelim buluşmak yaramıyor bana :cherry:![]()
sende izinli olduğum günlerde gel kardeşim hep çalışırken denk getiriyon izinleriniHep ben yokken yapiyorsun bu gezileri..ale:
Kizdim sana..
Simdiye kadar sadece en fazla 4 kisi ile gelip Cig Köfte yiyorduk ve yoldan gecenlere ismarliyordum ben...
Artik sülalemi getiricem...:cherry:
Battin olm sen...![]()
teşekkürler:rendeer:hocam harika resimler baklava ve borek cildirtti beni daha kotusu Sariyerin karsisi benim dogum yerim cok ozluyorum
motorunu gule gule kullan
eyvallah abim teşekkürler :rendeer:güzel baklava ve börek yemişsin.
devamını bekliyoz, hamurun düz çılsın şey pardon, tekerin düz bassın.... ( ağzından salayalar akan motorcu smileysi )
eh idare eder :wiinkk:güzel kareler yakalamışssınız baklava nasıldı lezzetlimiydi..![]()
yazın daha güzel olur kanımcaguzel gexzı dıbınde oturdugum halde paraya kıyıp gıtmıyorum belgrada =)
teşekkürler :rendeer:paylaşım için teşekkür ederim daha nice gezilerde görmek üzere
en kısa zamanda yapıcaz bi buluşma bakalım:wiinkk:hani bize baklava :thumleft:
malesef insanımız çok kötü:farao:bi baklava buluşması isteriz artık :cherry:
Resimler süper, o küçük dereyede yazık olmuş çöplerle kirletilmiş
bakıcaz tamammmmmirfan abiyle olan diyaloglar olayı bitirmiş :queen:
o diyalogların anlamını sadece 3-4 kişi biliyo :wiinkk:
ahauhauhauhauhau :queen:
alper abi havalar düzelmeye yüz tuttu sanırım bi ara (HAFTA SONU OLURSA DAHA İYİ OLUR) toplanmalı bi gezi düzenlenirse süper 10 numara olur derim :cat:
eh biraz meşhurdur buralarda :wiinkk:sarıyerin böreği mi meşurmuş?? :silent:
teşekkürler :rendeer:istanbul da istanbul yaşamak bi dert uzak durmak ayrı bir dert. emeğinize sağlık:rendeer:
olsun yalnızlıkta güzel bazen:cat:güzel gezi olmuş ama tek sarmaz açıkçası![]()
katılırız inş. :wiinkk:Kisa fakat etkili bi guzergahtir. Cok sevdigim yerler.
Yazin birinci adresim belgrad ormanlari ve civar yerler. Mangalli bi gol kenari kahvaltisi icerikli gezi yapmayi dusunuyorum mayistabeklerim.
istanbul da istanbul yaşamak bi dert uzak durmak ayrı bir dert.