Ben de Düştüm +1

Ben bile düştüm lan asfaltta baya baya 4 sene önce. Ama ABS'lik bi durum yoktu. Anayola çıkarken orjinal Yuanxing marka dandik naylon ön lastik kaydı tuttu bişeyler yaptı motor Highside oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben neden düştüm niçin düştüm bunlar bir önemi yok gördünüz sürdüm ve düştüm :D

geçmiş olsun

düşmenin en büyük faydası her an düşebileceğini anlamandır, sana pek faydası olmamış gibi, iyi düştüm, düşünce de bir şey olmuyor, acımadı ki gibi düşünceler seni daha kötü bir duruma sürükler, kazadan ders çıkar, tedbiri elden bırakma.

1yıldan uzun bir süredir düşmedim, en kısa sürede düşmeyi temenni ediyorum.. düşe düşe ağaç eğilecek ..

Son düzenleme:
düşmenin en büyük faydası her an düşebileceğini anlamandır, sana pek faydası olmamış gibi, iyi düştüm, düşünce de bir şey olmuyor, acımadı ki gibi düşünceler seni daha kötü bir duruma sürükler, kazadan ders çıkar, tedbiri elden bırakma.

Usta eyvallah da sevinmeyip de napayım, en düşük hasarla kurtarmışım. Oturup ağlayacak halim yok, her an düşebileceğini herkes bilir zaten. Hiçbir şey olmasa bir anlık göz kararmasına bakar. Ders çıkarabileceğim tek şey var; bildiğin yol diye bir şeyin olmadığı. Belediye gelmiş tek yön olan yolu çifte dönüştürmüş, ben frenlemek istemeyip kaçış yapmaya niyetlendiğim ve sonradan tekrar frenlemeye dönüp mesafe kaybettiğim için bunu yaşadım. Okuyanlara da tecrübe olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
motor artık beni değiştir deme evreleri bunlar, geçmiş olsun bida olmasın :)

Geçmiş olsun. Yolu görmeden çıkmamak lazım. Ben de geçen bir ablaya giriyordum ön arka ne varsa kilitleyip durabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar