Ben de burdayim

Hacı bu nasil giriş böyle ya cok açiklayici olmuş yani..... Hani diyorum adini yasini memleketini falan yazsan sana bi motor yazariz aliriz her neyse ya şu genler türkçemizi nasil kullaniyorlar ya töbe töbe:queen::queen:

Hacı bu nasil giriş böyle ya cok açiklayici olmuş yani..... Hani diyorum adini yasini memleketini falan yazsan sana bi motor yazariz aliriz her neyse ya şu genler türkçemizi nasil kullaniyorlar ya töbe töbe:queen::queen:

Aklima okadar geldi yahu:) 24 yasindayim.ankarada ikamet ediyorum.1 aydir bir motor sevdasi basladi ben de nerden cikti bilmiyorum.:) bi yardimci ol hocam ozaman sen bana.

hoşgeldin aramıza bana kalırsa sen bu aralar çok ss gördün içindeki o duygular kabardı ama bence biraz bekle forumu şöyle bi gez neler var neler yok gerekten istiyo musun motosiklet ondan sonra elbet yardımcı olacak arkadaşlar bulunur.
tekrar hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin diyorum çarşamba toplantılarına da bekleriz diyorum başka da bir şey demiyorum :)

hoşgeldin aramıza bana kalırsa sen bu aralar çok ss gördün içindeki o duygular kabardı ama bence biraz bekle forumu şöyle bi gez neler var neler yok gerekten istiyo musun motosiklet ondan sonra elbet yardımcı olacak arkadaşlar bulunur.
tekrar hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursu

2-3 haftadir forumdan cikmiyorum zaten:queen: Aslinda ic gormedim de nerden geldi girdi kafama bilmiyorum..Gercekten kararliyim ama hemen alip kullanmak icin erken sanirim dedigin gibi biraz daha gezineyim forumda..

carsamba toplantisi nedir, biraz daha ayrintili anlatsaydin:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çarşamba toplaşması Ankara MT nin her çarşamba Anatolia da 18:30 sularında toplanıp
hoş sohbet gırgır şamata vakit geçirmesidir :cat: Saygılar sevgiler esen kalın :p :cherry:

Son düzenleme:
ankarada her çerşamba ankara MT buluşması oluyo hem çevre edinme hemde motosiklet kardeşliği adına güzel bi buluşma henüz katılamadım nedendir bilmiyorum ama sanırım motosiklet sahibi olmadığımdan inş herkes en kısa zamandan hayaline kavuşur

bence de erken sen biraz daha vakit geçir hiç sanmıyorum bu hevesten vargeçeceğini hatta her geçen gün artacağını da biliyorum ancak biraz daha tecrübe edin bence
inş bir gün tanışmak da nasip olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
öyle deme abi insanda bilinç altında motosiklet buluşmasına nasıl motorsuz giderim diye bir soru oluşuyor haliyle ama inş en kısa zamanda gelip tanışmayı çok istiyorum hepinizle

Bırakın artık şu düşünceyi arkadaşlar :bounce:

Benimde haliyle henuz yok, 2 tur atarim gelirsem seninkiyle ama::p

ankarada her çerşamba ankara MT buluşması oluyo hem çevre edinme hemde motosiklet kardeşliği adına güzel bi buluşma henüz katılamadım nedendir bilmiyorum ama sanırım motosiklet sahibi olmadığımdan inş herkes en kısa zamandan hayaline kavuşur

bence de erken sen biraz daha vakit geçir hiç sanmıyorum bu hevesten vargeçeceğini hatta her geçen gün artacağını da biliyorum ancak biraz daha tecrübe edin bence
inş bir gün tanışmak da nasip olur

Insallah.. dedigin gibi hergecen gun artiyor yaw:cyclopsan

Son düzenleme:
2-3 haftadir forumdan cikmiyorum zaten:queen: Aslinda ic gormedim de nerden geldi girdi kafama bilmiyorum..Gercekten kararliyim ama hemen alip kullanmak icin erken sanirim dedigin gibi biraz daha gezineyim forumda..

carsamba toplantisi nedir, biraz daha ayrintili anlatsaydin:silent:

önce ehliyetle ilk adimi atabilirsin şahsen benim ehliyetim mevcut lakin ehliyetim olmadıgında allah seni inandirsin istanbul sinirlari dişarisina çikmiş deilim korkudan mahalle aralarinda bindim hep:p:pşimdik yeni yeni geziyorum....ehliyetle kask sart diyorum....

ankarada ybrlerle titanlara müzik tesisati yapiyolarmiş onlara bakipta mi özendin motora ne yaptin :mrgreen:

Son düzenleme:
önce ehliyetle ilk adimi atabilirsin şahsen benim ehliyetim mevcut lakin ehliyetim olmadıgında allah seni inandirsin istanbul sinirlari dişarisina çikmiş deilim korkudan mahalle aralarinda bindim hep:p:pşimdik yeni yeni geziyorum....ehliyetle kask sart diyorum....

ankarada ybrlerle titanlara müzik tesisati yapiyolarmiş onlara bakipta mi özendin motora ne yaptin :mrgreen:

Ankarali namik dinleyerek gezenler mi? :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ BikerBoyz34
Abi mi :mrgreen: :mrgreen: Bizimle tanışmayı çok istiyorsan, bilinçaltındaki düşünceyi yok et ve bana abi demekten vazgeç :queen:

@ korayhan

Üzgünüm ama benim motosikletim Eskişehirde :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana abi dememek için, yaşın yanı sıra bir sebebin daha var, düşün bakalım ne olabilir ::koop::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet ben senin ablan oluyorum :rendeer: Afferim arkadan itegeçli bir el arabası kazandın :cherry: Koray da tanışma topiğini açtı kaçtı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar