BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

spora motorla gittim,altımda eşofman yolda dondum =( parmaklarımı hissetmiodum utanmasam ağlıcaktım bide salon dağda çıkışta donmuş motor 2 saat çalışmadı :( bide ana yolda ışıklarda durdum vites boşta yeşil yandı 1 e taktım gaz werdim bogulup stop etti çalıştırdım yien aynı şey arkadan taciz kornaları :( ittim kenara aldım kendi kendine düzeli ewe geldim =( ne gündü ya kış geldi artık sazan gibi çıkmıcam motorla =(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok yoruldum. nefret ediyorum bu pazartesi yogunlugundan.

bugün tempolu ve soğuk bir pazartesi
ben halsiz ve isteksiz biri
kim yapacak bu işleri ??

bugün askerlikten bir gün daha yedim,sanırım yaptığım en güzel şey buydu.İşin şakası bir yana içtimaya girmemek için araç komutanı olup kaçtım "komutanım beni affet :) " kayak yapmak için çarşı izni aldım oda heba oldu kayamadan aval aval sarıkamışta pinekledim,anlayacağınız dostlarım bugün bi cacık yapamadım

ben dünü anlatıyım biraz sabah saat 8 de kalktım topkapıda evim artçımı almak için mecidiyeköye geldim artcımı aldım sirkeci feribot iskelesine geldigimde 2 dakikayla kacırdık yeni feribotu bekledik benimle beraber 5 arkadaşım dağa vardı geçtik karşıya hareme :) ve şindi başlıyoruz ordan geldik kandilli sahile bi baktım dostlar toplanmış lar:rendeer: başladık balık :silent:tutamamaya :silent: yaptık makaramızı yedik yemeyimizi ordan geştik kuzguncuk sahildeki mavi yeşil kafeye :pale: durun daga bitmedi
:cherry: ordan kalktığımızda saat 5 gibi idi:silent: ordan geldik cadde bostana :pale: orda biraz takıldık ordan tabi karnımız açıktı yemek yedik ve eve döndüm heralde siz okurken yoruldunuz sanırım :cherry:
fakat ben cok güzel bir gün gecirdim çünkü hiç sıkılmadım ve müthiş keyif aldım herkez le konuşmak çok iyi geldi eve geldihimde tatlı bir yorgunluk vardı
:cherry: iyiki varsınız dostlar hep var olun :rendeer:

Bugün mutfak kapısı yüzünden evde tartışma çıktı mutfak kadının mekanıdır buradan isyan ediyor ve teesssüüüflerimi bildiriyorum.. Küstüm işte küs tüm.
oh bee :mrgreen:

Bu kez anladım kuru dallardan yapma bir köprüden geçiyorum. Ben ordaydım erbabı yalnızları yutan kentler biliyorum.
Bu kez anladım hüzünlerden bozma mutluluklar yaşıyorum. Ben ordaydım acemi aşıkları boğan sular biliyorum. Ne müttefik belli ne sığınakların yeri.
Kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim . Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz..
Bu kez anladım kartonlardan yapma siperlere pusuyorum. Ben ordaydım huzurlu zamanları yıkan sorular biliyorum.
Kaybettim bugün..

Bugün mutfak kapısı yüzünden evde tartışma çıktı mutfak kadının mekanıdır buradan isyan ediyor ve teesssüüüflerimi bildiriyorum.. Küstüm işte küs tüm.
oh bee :mrgreen:

emre duymasın:p

benim bugünüm yatmakla geçti yat yat nereye kadar gel artık YAAAZ!!! gel

bu gün berbat bi pazartesiydi yarın sınav var hiç çalışmadım kendimi berbat hissediyorum

işten cıkarıldım koca gün motorla geziyorum iş güc yok nasıl olsa ohh ::145::::145::

bugün çiçeklerimle ilgilendim,tosbamlarımı temizledi, balımın kabını temizledim, çok güzel gün bence,oğlumu,eşimi,arkadaşlarımı,mt ailesini çok seviyorum bahar yüzünü göstermiş çok güzel gün ::haapppy::flower::thumright....

Son düzenleme:
iş çok hangisini yapayım diye düşünürken akşam olmuş ben hiç bir şey yapamadan
camdan uçakların kalkısını/inişini seyrediyorum
::evil::diyo atla ilk uçağa nereye gidiyorsa ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar