Kızdırma, kırarım aynanı
yok be kardeşim. takıl işte. :wiinkk:
Acaba tepkin ne olucak ya sinirlenirsen diye sandalyede resmen 3.5 attım :queen: tekrar geçmiş olsun böylelerine dikkat et Kıldiken abicm
Kızdırma, kırarım aynanı
yok be kardeşim. takıl işte. :wiinkk:
Bugün Karaburuna gittim. Güzel ve keyifli bir tur attık.
Dönüşte, Hadımköyde 4 ayaklı biri direksiyonu önüme kırarak şerit değiştirdi. Frenlere asılarak zor durdum, (sağolasın ABS:wiinkko ise hiç istifini bozmadan devam etti. bir de el kol hareketi çekti kornalarıma.
hem fena tırstım, hem de sinirim zıpladı.
6-7 Km takip ettim zibidiyi. yanına her yaklaştığımda kafa gösteriyor, hatunlarla aralarında gülüşüyorlardı.
Beylikdüzü'ye yaklaştık, kırmızı ışık yandı ve yanına sokuldum.
Aynayı göstererek, "bu camını sevdiğim" ne işe yarar biliyor musun? diye sordum. Abuk bişeyler zırvalayınca, yumruğu koyduğum gibi kırdım aynayı.
Arabadan indi, yanıma geldi, "Ne o? beni mi döveceksin?" dedim. baktı ki bizim kalıp yerinde, Aynayı gösterip "ne olacak şimdi? diye sordu. Ebesine sormasını söyledim.
Sinirim tepemde, "gık" dese çökecem ümüğüne serserinin. son zamanlarda bu kadar küfürlü konuştuğumu hatırlamıyorum.
tekrar arabaya bindi, plakamı aldı, "ben sana gösteririm" dedi
Annesine göstermesini tavsiye edip, bastım gaza, uzadım. Yanındaki hatunlar nesi oluyorsa, rüsva oldu hepsine.
Mübarek günde bir dünya günaha soktu beni şeref fukarası.
Böyle bir gün geçirdik, ve yine ölmedik işte. :bounce:
Böyle insanlarla aynı trafiği paylaştığımızı bilmek, yıldırıyor günden güne...
ben bugün daha yeni kalktım
ben bugün bütün gün forumda çıplaklık ve ülkemiz hakkında yazılan yorumları düşünceleri okudum.
ben bugun caddebostan'a gittm. basketbol oynamaya.. pehh... turnuva varmıs yau.. yarın bayanlar şut atma yarışması varmıs amaona katilcam. yazdırdım adımı
![]()
ee sonuncumu oldun![]()
Bugün kpss ye girdim:cherry:istemeye istemeye.müthiş geçti.ama kesinlikle tercih yapmıcam:cherry: