- Motosikleti
- CBR 500 R
- Konu Yazar
Henüz 20 yaşında biriyim ve kafayı yemek üzereyim.Olmuyor, bu döneme ait olamıyorum.Yaşıtlarım gibi değilim onların zevk aldığı şeylerden zevk alamıyorum , onların yapmacık gülüşlerine karşılık veremiyorum, yeni modalara pardon tırnak içinde trendlere ayak uyduramıyorum samimiyet istiyorum.Usandım artık onların beni farklı görmesinden ben farklı değilim.Evet sizin gibi içki içmiyorum, babamın bana zorla yolladığı parayı geç saatlere kadar barlarda kızlarla yemiyorum, her kafede check-in yapıp yapmacık fotoğraflarımı instagrama atmıyorum.Yapamıyorum.Madem farklıyım bırakın artık peşimi, 2 saatlik heveslerle gözümü boyamaya çalışmayı, üniversite hayatı öyle yaşanmaz demeyi.İstemiyorum yapmacık heveslerde boğulup gerçekliğin dışında kalmayı, her sohbette karı kız muhabbeti açan uckuruna düşkün arkadaşları.Bizim özümüz bu değil , yapmayın kaybolmayın şu sanal alemde.Gerikafalı diyorlar bana, bu yaştada namaz mı kılınırmış diyorlar, rakı masasına oturmayana adam denmez diyorlar. Varsın desinler artık takmıyorum.Ama üzülüyorum, yaşıtlarımın bu kadar ucuz hevesler peşinde koşmasına, asimile olmamıza çok üzülüyorum.Şu yaşımı sanki 10-15 yıl önce yaşamam gerekmiş gibi hissediyorum.Daha samimi arkadaşlıklarla , sanal ortamın bu kadar içimize girmediği gerçek hayatta.
Hazırlıkta tanıştığım saf Anadolu çocuklarını görüyorum, onlarda kapılmış bu büyüye. İzmirin ve üniversitenin göz boyayan renkli hayatına.İçimden keşke gelmeseydiniz diyorum, keşke gelmeseydiniz de içinizde ki saf delikanlılar oldukları yerde dursaydı.
Herkesin hayatı kendine sanane kardeş? diyenler olacaktır elbet, katılıyorum.Ama ben tarihime saygı duyuyorum.Türk gencinin avrupalıdan bi farkı olsun karakter dolu bi duruşu, çizgisi olması gerektiğini düşünüyorum.(Kafatascı değilim sadece saf bi karadeniz milliyetçiliği var içimde, Kürt kardeşlerimi seviyorum).
Konuştuklarım , yazdıklarım neyi değiştirir bilmiyorum ama konuşmalar artık karşılık bulmayınca bende yazıyorum. Niye buraya yazdığıma gelecek olursak, uzun süredir takip ediyorum siteyi oldukça samimi insanlar var güzel muhabbetlerine bende katılmak isterim.
Sitenin yaş skalası oldukça geniş, abilerimden ablalarımdan cevap bekliyorum.Dikkatli sürün. Saygılar..
Hazırlıkta tanıştığım saf Anadolu çocuklarını görüyorum, onlarda kapılmış bu büyüye. İzmirin ve üniversitenin göz boyayan renkli hayatına.İçimden keşke gelmeseydiniz diyorum, keşke gelmeseydiniz de içinizde ki saf delikanlılar oldukları yerde dursaydı.
Herkesin hayatı kendine sanane kardeş? diyenler olacaktır elbet, katılıyorum.Ama ben tarihime saygı duyuyorum.Türk gencinin avrupalıdan bi farkı olsun karakter dolu bi duruşu, çizgisi olması gerektiğini düşünüyorum.(Kafatascı değilim sadece saf bi karadeniz milliyetçiliği var içimde, Kürt kardeşlerimi seviyorum).
Konuştuklarım , yazdıklarım neyi değiştirir bilmiyorum ama konuşmalar artık karşılık bulmayınca bende yazıyorum. Niye buraya yazdığıma gelecek olursak, uzun süredir takip ediyorum siteyi oldukça samimi insanlar var güzel muhabbetlerine bende katılmak isterim.
Sitenin yaş skalası oldukça geniş, abilerimden ablalarımdan cevap bekliyorum.Dikkatli sürün. Saygılar..