Ben Böyle Rezalet Görmedim

Geçen hafta motorla bir kaza geçirdim ve motorun 5 parçasının değimesi gerekiyordu Antalaya'da tek olan Asya servisine götürdüm motoru aldılar 2 gün sonra gel dediler 2 gün sonra motoru aldım eve geldiğimde dikkatli bir şekilde motoru inceledim 5 parçaya 30 tane vida gerekiyorsa adamlar nerdeyse 15 tanesini filan takmış yandaki asya motor yazısını taaa alakası olmayan bir yere yapıştırmışlar paspas yırtılmış filan zaten adamlar iş yapmakla yapmamak arasında gidip geliyor oysa bizim arkadaşın mondiali war oda motorla kaza yaptı 1 saat sonra aradılar gelin alın motoru diye ağzım açık kaldı anlıcağınız ben antalya asya servisinden hiç memnun değilim:farao:

abi şikayet.com diye bir site var ordada bildir bu şikayetini sanırım ilgileniyorlar ayrıca geçmiş olsun

bende görmedim :D rezalat iki üç arkadaşınlaa git servisii dağit :D

serwislerde oluyor bazende asya iyi mondial kötü olabiliyor

ama neyseki bizim burda 6 tane mondial bayisi warmış ben rahatım:)

Son zamanlarda motor satışları arttı. Malum bu Çin motorları eskiye oranla daha kaliteli geliyor ancak yorhun metalden yapıldığı için aksaklıklar oluyor. Hem Asya hemde Mondial bu durum karşısında bol bol yedek parçada getiriyor. Ancak servisler açgözlülük yapıp fazla para kazanma hırsı ile olmadık işler çıkartıyor. Mevsimin açıldığı bir zamanda servislerin kalitesi düşmekte. Kesin ithalatçı firma olaya el koyar. En azından Mondial bir kaç tane servisin yetki belgesini geri aldı. Benim motoru aldığım (Mondialdi) yer aynı zamanda servis. Sırf müşteriyi bekletmemek ve akıllarda soru işareti kalmasın diye tonla yedek parça getirmişler.

Bayi bana ne olursa olsun bir sorun çıkıyor dedi ama genellikle bir saat içinde hallediyoruz dedi.

Bu arada şahsi olarak bir not düşmek isterim Asya'nın bayileri cidden çok ciddiyetsiz. Paramı hazırlamışım gelip alıcam telefonda bir adres tarif edemedi gittim Mondial aldım. Mondial bir haftada en az 4 defa beni arayıp bilgi verdi. Ama ne olursa olsun bu motorla permatik gibi kullan ve at.

Fiyat olayı. Adamlar sürekli fiyatlarla oynuyorlar. Önce göstermelik zam yapıyorlar sonra hop fiyatlar düştü. Tam balon olayı.

watercolours' Alıntı:
dürüstlükleri için tebrik etmek lazım.

O konuda ciddiler. Burada da bir kaç yerde gördüm Mondial'in ciddi bayi ve servisleri var. Zaten şikayet halince servis ve bayi belgeleri geri alınıyormuş. Hem ustası hem sahibi cidden motorcu adamlar. Ciddi ciddi anlattılar. Hor kullanma dediler. Parça çok cuzu değil ama işçiliği pahalıya geliyormuş. 2 ay boyunca o kadar çok gittim ki oraya reklama girer diye yazmıyorum. Çoğu kimse motorla ya kaza yaptığı için ya da hor kullandığı için getiriyormuş. Eh nazik davranmak gerekiyor kerataya.

Son düzenleme:
Pabuç bırakmamak lazım şikayet et derim. Bir yerde insan hayatıyla oynadıklarının farkında değiller hakikaten rezalet

çinli japon servis diye ayırmamak lazım sonuçta iş ustada bitiyor forumlarda birçok japon motorun da servislerinden şikayet var. bende gebze yamaha servisinden memnun değilim adam aynı zamanda çin de satış+servis yapıyor. adam bana güven vermedi. istediklerimizi de tam anlamıyla yapmıyor.

dostum sana tavsiyem boşwer servisi eski sanayide bi sürü marka ayırmaksıızın motorlara bakan ustalar mevcut örneğin itfaiyenin arkasındaki mesut ustayı önerebilirim hizmet ve işçilik çok iyi fiyatta da çok uygun ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar