ben böyle güzel bi site görmedim

slm arkadaslar sizlere yeni katılmamım sevincini yasarken, bir o kadarda bu siteyi bu zamana kadar kesfetmediğim için üzülüyorum...:pr:
benim daha önceden motorum vardı sattım.aklıma hiç motor gelmiyodu takiiiii bu siteyi görene kadar..ama artık her gün motor almak hayalleri kuruyorum ama malesef 1 yıl kadar beklemem gerek okulum bitirip maasa bi geciyim ilk gun bankaya koşup bi hyosug gt250r alıcam İNSAALLAHHHHHHHHH

slm arkadaslar sizlere yeni katılmamım sevincini yasarken, bir o kadarda bu siteyi bu zamana kadar kesfetmediğim için üzülüyorum...:pr:
benim daha önceden motorum vardı sattım.aklıma hiç motor gelmiyodu takiiiii bu siteyi görene kadar..ama artık her gün motor almak hayalleri kuruyorum ama malesef 1 yıl kadar beklemem gerek okulum bitirip maasa bi geciyim ilk gun bankaya koşup bi hyosug gt250r alıcam İNSAALLAHHHHHHHHH

aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

arkadaşım hoşgeldin :rendeer:
fakat bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum
bu sitenin çok iyi oldugunu belirten cümleler kurmuşsun!!! fakat herşey dışardan göründügü gibi degil. okadar masum degilizz :)
burası evet motosiklet sevdalılarının buluştugu güzel bir site ama sitedeki gezi fotograflarını, toplantı fotograflarını görünce gezilere katılamamanın,motorun olmadıgından dolayı gezememenin vermiş oldugu psikoloji ile kısa sürede bakırköylük olma ihtimalin yüksek:) (benim az kaldı )
onun için sende benim durumuma düşmek istemiyorsan motosikleti alana kadar gezi resimlerlerinden uzak durrr :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ... :rendeer:
ELINT ne güzel demiş bak ben o yüzden Türkiyenin heryerinden otostopla gidiyorum gezilere :queen: sakına girme o gezi fotolarına

Super Moderator
aramıza hoşgeldin en kısa zamanda motorunu alman temennisiyle:rendeer:

hoşgeldin..
sakın okulda sınıfta kalayım deme hemen bitir..
bu arada aradan çıksın ehliyetini al okuduğun surede..
sonraaaa hemen al motoru bak yoksa resimler bakıp üzülürsün..
:mrgreen: :cherry:

aynı duyguları ben de yaşıyorum.üyeliğimden beri hayatım değişti.motosiklet hayalleri kuruyorum hep.her gün 1 modelden vazgeçip başka bir model alcam die tutturuyorum.teşekkürler motosiklet.net:cat:
:bestmt::bestmt::bestmt:

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşım hoşgeldin :rendeer:
fakat bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum
bu sitenin çok iyi oldugunu belirten cümleler kurmuşsun!!! fakat herşey dışardan göründügü gibi degil. okadar masum degilizz :)
burası evet motosiklet sevdalılarının buluştugu güzel bir site ama sitedeki gezi fotograflarını, toplantı fotograflarını görünce gezilere katılamamanın,motorun olmadıgından dolayı gezememenin vermiş oldugu psikoloji ile kısa sürede bakırköylük olma ihtimalin yüksek:) (benim az kaldı )
onun için sende benim durumuma düşmek istemiyorsan motosikleti alana kadar gezi resimlerlerinden uzak durrr :)

evet haklı :pr: ben de çok severk aldığım 125 lik motorumu, gezi ve dağ yollarına vurunca güçsüz olduğunu anladığımda da parasızlıktan değiştiremeyince de aynı bakırköyün yolcusu olyo insan.:queen: :queen: yani motorsuzluk bir dert, küçük motor bir ayrı dert. en az 250 derim ben. çin malından da nefret ediyorum. :pr: :pr: :farao: :queen:

Kardeş hoşgelidn :) Elint senide ayrıca tebrik ediyorum yazdığın yazı için bide illa bakırköye gitmeyin ya bizim memlekettede güzel bi hastane var Elazığ'da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar