ben bir çılgınlık yaptım ama iyimi ettim kötümü bilmiyorum. bir bakın lütfen.

hayırlı olsun armıza hoş geldin inanıyorumki bu cılgınlıkla sen onu bir kaç seneye varmadan büyük bir sukutur yaparsın yeterki bu motor sevdan devam etsin:rendeer:

Hoşgeldin 500 watt iyi bir güç elektrik motoru için bataryalara dikkat et çabuk deforme olmasınlar hayırlı olsun kardeş dünya zaten bu alternatif enerji kaynaklarına geçiş yapıyo ufku geniş bir arkadaşa benziyorsun ileride motosikletlerde karma Elektrik motoru+benzinli motor kullanılabileceğini düşünüyorum...
:cat:

BENDE DÜŞÜNÜYORDUM ..
geçen sene fuarda vardı bunlar komik ama cok kullanışlı ...hava limanında görevliyim cok kullanan var (içerde) hatta mavi bir lamba koyup polis bile kullanıyor ..
cok sessiz jarz bitince buldugu ilk fişe takıyor tamam..:)
iyi etmişsin bisikleti çalan motoru ne yapmaz..:silent:
evde gözünün önünde olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunların 3 tekerlisinden bir arkadaşım almıştı.Uzun sayılmayacak bir müddet kullandı ve şarj olmaz hale geldi.Açıkcası ben pek sevmiyorum o dalgaları.Ne diyelim sana hayırlı uğrulu olsun.Değişiklik ve bazen çıldınlıklar yapmak güzeldir,ruha ve bedene iyi gelir.:wiinkk:

Hayırlı olsun.
İnşallah uzun süre ve ağız tadı ile kullanırsın.

BBRR' Alıntı:
Motorcu olma konusuna gelince o yürekle alakalı bizce sorun yok aramıza hoşgeldin sonuçta ikiteker ve motorlu değilmi motorun enerjissini neden aldığının ne önemi var

bende bu görüşe tamamen katılıyorum.

Aramıza Hoş Geldin.....:rendeer:

Moderatör (forrap)
Hayırlı olsun,senin amacına ve isteklerine uygun bir cihaz...Aramıza hoşgeldin:cat:

BIYIKLI' Alıntı:
Hayırlı olsun işinizi görüyorsa ne güzel. Hırsız yatağı bir yerde oturuyor ve motorunuzu koyacak yeriniz yoksa bence en mantıklı işi yapmışsınız. Akülerin ömrü için şarj olayına pür dikkat derim. Allah kaza, bela vermesin.

evet dikkat etmek lazım bu arada aküsünü değiştirmem gerekirse yeni akü komple 30 YTL imiş evet otuz YTL..

kucukprens' Alıntı:
Güle güle kullan:) TOPCASE bile var daha ne olsun:)

Ben de motor isine bu elektrikli scooter merakiyla basladim. Sonra is buyudu tabi:)

Yas kac hocam bu arada?

Bir de toplam 250 kez falan sarj edilebiliyormus galiba bu aletler. Sarj omru ne kadar, yaziyor mu kitapciginda?

ben 25 yaşındayım.

evet aküsü 250 kere falan şarj kaldırıyor bu da yaklaşık bir sene demek.. ve yedek parça olarak yeni akü 30 YTL evet otuz YTL

TNT' Alıntı:
Hayırlı olsun. bakım gerektiriyo mu bu alet

yok abi bakım falan.. sadece frenleri balatalı o nedenle balata eridikçe değiştirmek lazım sanırım.. kitapçığındaki yazıları toplasan A4 kağıdın yarısını anca doldurur zaten...

Son düzenleme:
Benimde ilgimi çekti şimdi. Şimdi ben şirinevlerde oyuruyorum işyerimde taksim. Acaba bunula gidip gelebilir miyim?

Şimdi 500 YTL'ye aldık diyelim kışın kullanılır mı? Hava yağışlıyken?

Bi de şu saçma soruyu sormasam olmaz ama kaç yapıyor ve şarjı kaç kmde bitiyor.

Acaba ehliyeti beklemiyim alayım mı şundan bitane. Hafta sonu motora binerim işede bunla gider gelirim. Park parasıda cepte kalır.

valla o motor a bide akropoviç attıkmı süper olur ii etmişsin ( zaten etmemişsin desekte almışsın artık )

çok şirin alet, amacına hizmet ediyorsa tamam işte daha ne, gerisini boşver gitsin. hayırlı olsun, güle güle kullan..

hayırlı olsun diyelim önemli olan senin beğenmen yalnız bildiğim kadarıyla motorlu scooterların ruhsatı olmadığı için trafikte dolaşmaları yasak,eğer ters bir polise denk gelirsen scooterı bağlayabilir benden söylemesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaç km hız yapıyor?
Eğer hızlı gidiyorsa kendi sağlığın için kask gerekebilir. Aynı şekilde çok yavaş gidiyorsan arkadan gelen araçlar çarpabilir diye gene kask takman gerekebilir. Ayrıca arkayı kollaman için ayna da gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar