Ben bir babayım!!!!

Ben bir babayım 9 ve 14 yaşında iki kızım var Allah bağışlarsa.
Sabah sabah bu haberi okudum ve sinirlerim tepeme çıktı:silent:
Haber şöyle başlıyor.

‘Kızlar 9 yaşında evlenebilir’ diyen Profesöre ihraç istemi.

İSTANBUL Tuzla Belediyesi’nin yeni evli çiftlere dağıttığı, içerisinde ‘Kızlar dokuz yaşında evlenebilir’, ‘Eşinizi iz bırakmadan dövebilirsiniz’ gibi görüşler ileri sürülen kitabın yazarı İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Döndüren hakkında, Uludağ Üniversitesi’nin bir yıldır devam eden disiplin ve ceza soruşturması sonuçlandı.

Kaynak http://www.hurriyet.com.tr/kadin/6428069.asp?gid=159

::evil:: ::rantinp: ::ranntign ::angry2::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tanıyalım

Önce resmini koyalım da tanıması kolay olsun.

3286323.jpg

Anneler Babalar!!!!
Minik yavrunuzla alışverişe çıkarsınız, gezmeye çıkarsınız.
Aman ha rastlarsanız, yavrunuzun elinden sıkı tutun.
O çocuk daha bilmez.....

İnsanların sapık duygularını tatmin etmek için fetva vermeye başlamaları nedense en modern yüzyıl diye adlandırılan günümüzde sıkça görülmeye başladı.

Bu adamın komşularından bir tanesinin herhalde 9 yaşında bir kızı var. Çok yakında istemeğe gideceği için böyle yazmış olabilir.

Şimdi ben hesabı bu adamdan ziyade; bunu profesör yapanlara sormak isterdim.

Cinsel dürtülerini legal hale getirmek için Hz. Muhammed'i bile satan, yaptıklarını mazur göstermek için Peygamber'i sapık seviyesine düşüren, yapılan binlerce şerefsizlikten yalnızca bir tanesidir.

Peki;
İstanbul Tuzla Belediyesini ne yapmak lazım?
Bu adamın kitabını sanki hayır işliyormuş gibi ailelere dağıtmışlar.

Bu tür adamları çok kolay tanırsınız.

Yaptıkları sapıklıklara, Yüce Peygamber'i şahit gösterirler.....

Bakalım hesap günü O şahitleri ile yüzyüze geldiklerinde ne yapacaklar?

esek.gif

Son düzenleme:
söyleyecek söz bulamıyorum :pr:
aslında buluyorumda burada söyleyemyorum :farao:
( biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppp)

oy oy oy .....
boyle durumlarda hep solerım ...........
salın bunu belgrad ormanına ......................................anlar o

böyle dengesiz zihniyetleri üniversitelerde nasıl tutarlar...anlamak çok zor...

eeeeeee...
pazar günü o kadar insanın derdi neydiki çağlayanda çağladılar....
memleket bu zihniyetin eline geçmesin diye işte....
yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim..... bilinsin ki ülkemizdeki ,insanların kamplaşmasına çanak tutanlar ve askeri kanadın kendi yerini belli etmesini demokrasinin içine sığdıramayanlar meleketimin adım adım satılmasında etkin rol oynayan, bundan kar edenlerdir......
sadece çarpık çıkar ilişkilerinin sonucu basık siyasi görüşünden dolayı memleketin satılmasına göz yuman Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan, vatanseverlikten yoksun insan yığınlarını da şiddetle kınıyorum. her metrekaresi için bedeli kanla ödenmiş bu memleketin bu kadar kolay teslim edileceği umulmuyordu herhalde değil mi?

29.Nisan İstanbul Cumhuriyet yürüyüşünde atılan sloganlar şöyleydi;
Coşku içinde hepberaber;

1.Hükmet İstifa !
2.Türkiye laik'tir, laik kalacak.
3.Millet ayıldı, imam bayıldı.
4.Erdoğan imamdır, imam kalacaktır.
5.Gereksizse söndürünüz.(Pankartın altında 1 adet lamba)
6.Edisonun lambayı icad ettiği güne lanet olsun.(Pankart)
7.Aydın Doğanıda al git.
8.Ananıda al git.(Pankart)
...

Katılımcılar: Ev kadınları, esnaf, öğrenciler, gençler, sivil toplum örgütleri, analı babalı çocuklar, kısacası 1,5 Milyonu aşkın "Aydın İnsan".

Allah böylelerine evlat nasip etmesin, böyle sapık zihniyetlerin eline ufacık çocukları düşürmesin. Dinsiz imansız beş para etmez adamları başa getiren bu hükümet, yeryüzünde dinini rezil ettiği Allah'ın gazabına uğrasın, başka da birşey demiyorum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
adam terbiyesiz ve vicdansız. hangi amaca hizmet ettiği belli(?).
fakat olayın başka bir boyutu var: içinde bulunduğumuz hassas dönem.
emin olun bu tür haberleri -hele şu dönemde- bolca izleyeceksiniz ve birileri çıkıp bunları dindarlıkla özdeşleştirecek.
gene aynı oyunlar oynanacak bu ülkede.
ihtiyar, beni hakkında derin düşüncelere sevkediyorsun, oyuna gelecek biri değilsin, neden şimdi, neden 1 yıl önce değil.......

babamı çok ama çok seviyorum :rendeer:
neden mi :silent:
böyle düşüncelere sahip değil :cat:
bir öğretmen adayı olarak dayağa karşıyım ama bu adamı ben dayak ile iyice eğitmek istiorum :pale:
bu smile de profösör ünvanlı ama profösörlüğün p sini haketmeyen adam için :pr: :pr:

bu adamın çocukları veya gelinleri yok mu kendi ailesinde tartışsın bu konuyu biiiiiiiiiiip

ihtiyar, beni hakkında derin düşüncelere sevkediyorsun, oyuna gelecek biri değilsin, neden şimdi, neden 1 yıl önce değil.......

Diyelimki global sermayenin(dini,imanı,milleti,ideolojisi,sevgisi,duygusu,hissi,rengi kokusu vs vs vs vs olmayan vahşi şey)çıkarları değişti ve yatının dümenini sabah kahvaltısı için bir başka rotaya(mutfağa,dibine darı ekmek için) çevirdi.

Peki bu ilim adamı hiç akademik bir eğitim almamış gibi,böyle beyanatlarda bulunabiliyor.(Bu yeni değil 1 yıllık mevzuu şimdi lazım oldu arşivden tekrar çıktı bu haber:wiinkk: )

Birinin ne menem bir şey olduğunu biliyoruz da,prof böyle yaparsa(imam)millet ne yapmaz(cemaat).Yarın öbürgün biri (yarım akıllı) çıkıp 9-10 yaşındaki evladımızı isteme cüreti gösterip ve hatta kaçırıp,valla niyetim kötü değildi evlenmek istiyorum,üstelik caiz dese ne yapacağız.:pale: :pale: :pale:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
(Bu yeni değil 1 yıllık mevzuu şimdi lazım oldu arşivden tekrar çıktı bu haber:wiinkk: )
sorun da burda zaten. tam şimdi çıkarmak lazımdı bu haberi.
şu memlekette her türlü sapık var, ve bu tür sapıklıklarla hemen hergün karşılaşılıyor. elbette normal karşılayamayız ama:
bunu din diyanetle alakalı görünen bir adam yapınca hedef tahtasına o adam değil, din oturtulur. hele tam da bu dönemde yapılırsa darbe yapmak ta meşru olur değilmi. bu örümcek kafalılar memleketi ele geçireceklerdir ve derhal bertaraf edilmelidirler öyle değilmi(halbuki hepsi hepsi 3-5 piyon dur). demokrasi demokratik olmayan yöntemlerle sağlanmalıdır değilmi.
yaşın var, görmüş geçirmiş adamsındır sen.
ben bu filmi daha önce gördüm, sen de gördün; ben hatırlıyorsam sen de hatırlıyorsundur.
bekleyin bu hürriyet daha böyle çok haberler yapacak. ama ben de onların nasıl vatan haini olduklarını gösterecem size.

Birinin ne menem bir şey olduğunu biliyoruz da,prof böyle yaparsa(imam)millet ne yapmaz(cemaat).Yarın öbürgün biri (yarım akıllı) çıkıp 9-10 yaşındaki evladımızı isteme cüreti gösterip ve hatta kaçırıp,valla niyetim kötü değildi evlenmek istiyorum,üstelik caiz dese ne yapacağız.
çekip vur desem pek akıllıca bir cevap olmaz ama hakediyordur öyle değilmi.
Allah başa vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar