- Konu Yazar
Bugün açılan "Burdur Bucak'tan Selamlar!" konu başlığındaki mesajları okuyunca, bu soru aklıma geldi.
[url]https://i.hizliresim.com/9dr5js6.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/n06c7m1.jpg[/url]
2015 yılında gökçeada motosiklet festivaline çarşamba gününden gittim vapurda 60 yaşında motosiklet bir beyenfendi ile tanıştım
kendisi genel cerrah ve motosiklete 58 yaşında başlamış bana diyorki kaç yaşından beri motosiklet kullanıyorsun dedim ki ilk okuldan beri motosiklete erken başlayanlar dünyanın en şanslı insanlarıdır ben işlerden bunaldığım için başladım ne gariptirtir ki sanki hiç yaşamamışım eskiden 4 duvar arasında saatlerce ameliyat yapar çuvalla para kazanırdım ama motosiklete bindiğim zamanlardaki kadar mutlu değildim kulakları çınlasın
bayiye gidip 1 tane cbf 150 bir tane de full aksesuar nc 750 s almış ve başlamış kulakları çınlasın on numara insan
sanayide bir dünya arkadaşım oldu çok güzel ortamlara girdim diyordu (güzel dediği de çadır da kamp![]()
)
Orhan Hocam,gruba hoş geldiniz.Ben geç başlamadım,46 yıldır kullanıyorum ama geç başlayanların hakikaten çok şey kaçırdığını düşünüyorum.Motor sürmek cinsellik gibi ,her yaşta güzel![]()
Orhan Hocam,gruba hoş geldiniz.Ben geç başlamadım,46 yıldır kullanıyorum ama geç başlayanların hakikaten çok şey kaçırdığını düşünüyorum.Motor sürmek cinsellik gibi ,her yaşta güzel![]()
Merhaba Orhan abi bende 25 senedir kullanıyorum, Zile de çaymahallede öğrendim)
Uzun süredir yazmıyordum foruma hemşehri olduğumuzu görünce yazmak istedim,
Selamlar..
13 ,ilk motorum kıçtan depolu mobyletti sonra 50 cc elden vitesli balkan,kara jawa filan derken dört zamanlılara geçtim.46 yıl.
Maşallah diyelim, Allah nazardan ve kazadan saklasın.
Profil bilgisine bakarak, 12 yaşında sürmeye başladığınızı farz ediyorum.
İlk yılların acemiliğinde hangi makine vardı?
Hiç yatırma, düşme falan oldu mu?
46 sene de nedir? Maşallah üstat o nasıl tecrübe öyle? Eski güzel anılarınızı bol bol paylaşmanız dileğiyle..