Bell'den Yeni Model Snell M2010 ve DOT Onaylı Kasklar

Vay arkadaş ne güzel dünya hepsi olmamakla birlikte ABD serisi 2-3 yıl evvel üretilen Bell ürünlerini yeni mal diye insanlara çakıyorlar.Bu ürünler Revzilla gibi siteler de stok bitirme ve belli zamanı aşma indirimleriyle çoğu tüketildi almaya niyetiniz var ise üretim tarihine kesinlikle bakınız.

Vay arkadaş ne güzel dünya hepsi olmamakla birlikte ABD serisi 2-3 yıl evvel üretilen Bell ürünlerini yeni mal diye insanlara çakıyorlar.Bu ürünler Revzilla gibi siteler de stok bitirme ve belli zamanı aşma indirimleriyle çoğu tüketildi almaya niyetiniz var ise üretim tarihine kesinlikle bakınız.

Harika ozetlemissin abi. Curuk yumurta gormus karincalar gibi her yeni gelen urune ususmeyin bizim sektorumuz cok geriden geliyor agzinizin suyu bosa akmasin.

Sağol üstat güzel bilgi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar